20 Nisan 2024 Cumartesi

Beşiktaş’a yerli sol bek

Beşiktaş, PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporlu futbolcu Emre Öztürk’ü transfer etmek için resmi teklifte bulundu.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yaşındaki sol bek Emre Öztürk’ü transfer etmek için Trabzonspor’un ardından Beşiktaş’ın da kendilerine resmi teklifte bulunduğunu bildirdi.

Trabzonspor ve Beşiktaş’ın, oyuncularına talip olmasının futbolcularının kalitesini gösterdiğini dile getiren Eren, şunları söyledi: ”Emre Öztürk’ün transferi için Trabzonspor’un ardından Beşiktaş da bize resmi teklifte bulundu. Oyuncumuz için bu takımların haricinde de teklifler geliyor. Bu teklifler bizi gururlandırıyor. Böyle değerli bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Biz Süper Lig hedefine giderken oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz, ancak vazgeçemeyeceğimiz bir teklif olursa kulüp menfaatleri doğrultusunda değerlendiririz. Futbolcumuz için talep ettiğimiz rakamı, talip olan kulüplere yazılı iletiyoruz.”

PTT 1.ligin ilk yarısında 14 maçta forma giyen ve 1 gol atan genç oyuncu Emre Öztürk, gösterdiği performansla Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Takım’a çağrılmıştı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER