19 Nisan 2024 Cuma

Webo kurtardı

Fenerbahçe maça etkili başladı. Henüz 3. dakikada soldan yapılan ortada Cristian topu indirdi, Sow vurdu ama isabet yoktu. İlk 20 dakikada rakibine göre daha az top kaybı yapan Fenerbahçeli futbolcular, 24’te Sow, 32’de ise Emre Belözoğlu ile kaleyi yokladı ama kaleci Bicik bu pozisyonlarda başarılıydı.

İlk yarının son bölümlerine doğru biraz kıpırdanan Mersin İdman Yurdu, 39’da Mert Nobre’nin çok şık vuruşuyla gole yaklaştı ama meşin yuvarlak direğin yanından auta çıkı. 41’de ise Burhan’ın ortasında Nobre ve Nduka uygun pozisyonda topa dokunamadı.

Devre başladığı gibi bitecek derken Webo sahne aldı. 45’te Emre Belözoğlu’nun şutunda Bicik topu sektirdi. Olması gereken yerde olan Webo, takımını 1-0 öne geçirdi. Ara transferde Fenerbahçe’ye gelen Webo, ikinci golünü kaydetti.

İkinci devreye farkı yükseltmek için başlayan Fenerbahçe, 54’te Webo, 57’de ise Sow ile mutlak pozisyonlardan yararlanamadı.

Son yarım saatte tempo bir hayli düştü. Mersin İdman Yurdu’nun cılız atakları bir sonuç getirmedi. Fenerbahçe de kontrollü oyunu tutup maçı kazanmasını bildi. Bu sonuçla Fenerbahçe 34 puana yükselirken, Mersin İY 20 puanla haftayı kapattı.

MERSİN İY-FENERBAHÇE

STAT: Tevfik Sırrı Gür
HAKEM: Özgür Yankaya

MERSİN iDMANYURDU: Bicik, Serkan, Murat, Stepanov, İvan, Hakan, Burhan, Culio, Mitrovic, Nduka, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Meireles, Cristian Baroni (Dk. 46 Caner), Emre, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Gol: Dk. 45 Webo

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER