19 Nisan 2024 Cuma

Ruslar Batalla’nın peşinde

Sözleşmesi 2014 yılında bitecek olan Arjantinli ile ilgili ortaya çıkan haber ise Bursaspor taraftarlarını ve camiayı çok üzecek… Uzun süredir Lokomotif Moskova’nın kıskacında olan Batalla’nın sezon sonunda Rus ekibine imza atacağı iddia edildi. Moskova ekibinin, Bursaspor’a Batalla’nın bonservisi konusunda çok cazip bir teklif sunduğu ve anlaşma sağlandığı ileri sürüldü. 22 takıma gol attı. Bursaspor’la 3 kulvarda 147 resmi maça çıkan Batalla gollerinin 32’sini Süper Lig’de atarken, Yeşil-Beyazlı formayla 22 farklı takımın da ağlarını havalandırdı. Tangocu; Elvir Baliç, Sedat 3, Nejat Biyediç, Okan Yılmaz gibi Bursaspor efsanelerinin arasına adını yazdırmayı başardı.
 
Şampiyonluk uzak değil
 
Bursaspor’un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz taraftarlara umut saçtı. İyi bir hava yakaladıklarını belirten yıldız futbolcu, “Kaliteli bir ekibiz ve kadromuzda önemli futbolcular bulunuyor. İyi mücadele ediyoruz. Alternatifleri de olan bir takımız ve elimizden geleni yapıyoruz. Şampiyonluk neden olmasın. Daha önce bunu başardık. Şampiyonluk uzak değil diye düşünüyorum” dedi.
 
Şimdi sıra Gaziantep’te
 
Üst üste aldıkları 2 galibiyetle çıkışa geçen Bursaspor gözünü Gaziantepspor’a dikti. Futbol şube sorumlusu Erkan Kamat, Gaziantep deplasmanında da seriyi sürdürmek istediklerini kaydedip, “İddialı olmak için 3 puanı almak gerekli. Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Önemli bir Gaziantepspor maçımız var. 3 gün antrenman yapıp perşembe oraya gideceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Hedefimiz hep zirve
 
Sezon başında Bursaspor’a transfer olan Hakan Aslantaş’tan mutlusu yok… Tecrübeli futbolcu üst üste alınan galibiyetlerin kendilerini çok heyecanlandırdığını belirterek, “Ertuğrul Sağlam ayrıldı, Hikmet Karaman geldi. Ancak hedefimiz hep aynı kalacak. Bursaspor her zaman üst sıralara oynayacak bir takımdır. Karabük ve Elazığ galibiyetlerinin devamını getirmek için çalışacağız” diye konuştu.
 
Kaynak: Fanatik
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER