20 Nisan 2024 Cumartesi

Cimbom’a hafif geldi

Galatasaray bu sezon çok sıkıntı yaşadığı cuma gününde bu kez hata yapmadı, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Ateş hattında yer alan Sanica Boru Elazığspor’u 3-1 mağlup eden Aslan haftayı 3 puanla kapattı, Arena’da 100. golü atan Drogba adını tarihe yazdırdı.

Sarı-kırmızılılar maça golle başladı. Henüz ikinci dakikada Felipe Melo’nun uzaklardan şutunda Ivesa topu sektirince Burak Yılmazfileleri havalandırmayı başardı. Goller beraber oyuna tempo gelirken, Elazığ ön alanda yaptığı baskıyla Galatasaray’ın oyun kurmasını engelledi. Gökhan Zan’ın iyi oyunuyla skor değişmezken, 20’de Bilica büyük bir hata yaptı. Onu iyi değerlendiren Yekta, Drogba’yı savunma arkasına kaçırdı. Yıldız golcü farkı ikiye çıkartırken zorlanmadı.

Maç kopmak üzereyken, bu sefer hata yapma sırası Dany’ye geldi. Onun sektirdiği topta Serdar araya girip skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Karşılaşma bir anda iki ceza sahasına oynanmaya başladı. 26’de Bilica bir kez daha hata yaparken affetmeyen isim yine Drogba olunca fark tekrar ikiye çıktı.

Sarı-kırmızılılar ofsaytlarda dikkatli olmayınca fark açılmazken, Elazığ Sinan ile etkili olamayınca soyunma odasına lider 3-1’lik üstünlükle gitti.

İkinci 45 dakikanın başında konuk ekip gol için bastırmayı başardı. Fakat Galatasaray bu baskıyı çabuk kırmayı başardı. Sarı-kırmızılılar üst üste pozisyonlar bulsalar da son pas tercihlerinde hata yapınca farkı arttırma şansını tepti. Burak Yılmaz’ın savunma arkası koşularıyla etkili olan Cimbom karşısında hücumda çoğalmakta zorluk yaşayan Elazığ, Muslera’yı zorlamayı başaramayınca, Galatasaray karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Böylece peşpeşe 5. galibiyetini alan sarı kırmızılılar 62 puanla liderliğini sürdürdü. Arena’dan eli boş dönen Sanica Boru Elazığspor ise 35 puanda kaldı.

GALATASARAY – SB ELAZIĞSPOR: 3-1
STAT:
 TT Arena
HAKEM: Bülent Yıldırım

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Gokhan, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Yekta(Dk. 76 Aydın Yılmaz), Hamit(Dk. 88 Sabri), Drogba(Dk. 83 Amrabat), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SB ELAZIĞSPOR:  Ivesa, Eren, Ahmet, Bilica, Ivan(Dk. 79 Alberg), Sane, Murat, Köksal, Aydın, Serdar, Sinan
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

GOLLER:
 Dk 2 Burak, Dk. 19 ve 26 Drogba, Dk. 22 Serdar

SARI KARTLAR: Dk. 17 Bilica, Dk. 80 Görkem

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ