28 Mart 2024 Perşembe

Terim buna çok üzülecek

Fenerbahçe’nin kendi sahasında Galatasaray’ı 2-1 yendiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, “Bugünkü maçın benim için önemi Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesi almaktı. Bu düşüncelerle çıktı. Arka arkaya yıpratıcı maçlar oynadık. Böylesine maçların ardından şampiyonluğu kazanmış takım karşısında oynamak kolay değildi. Bunu başaran oyuncularımı tebrik ediyorum. İkinciliği garantilemesini bildik.” diye konuştu.

Kocaman, ellerinde kalan son kupa olan Ziraat Türikye Kupası’nı kazanmak istediklerini kaydetti.

ŞAMPİYON OLAN GALATASARAYLI OYUNCULARI KUTLUYORUM

Öte yandan Galatasaraylı oyuncuların maç sonunda yaşamış oldukları sevinç konusunda ise tecrübeli hoca, şunları ifade etti:

“Açıkçası Galatasaraylıların bunu kendi taraftarları önünde yapmaları güzel olurdu. Buradaki kutlama pekçok şeyi anlatıyor. Geçen hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında söylemiş olduklarımdan dolayı linç edilecektim. Belli bir kesim beni çok eleştirdi. Şampiyon olmak zordur. Şampiyon olan Galatasaraylı oyuncuları kutluyorum. Şampiyonluk sevincini kendi sahasında yaşadılar. Ancak her zaman centilmenlik bizden bekleniyor.” 

Öte yandan Aykut Kocaman, derbi maçta kırmızı kart görerek Trabzonspor ile oynanacak kupa maçında oynamayacak Volkan Demirel’in cezası içinde erteleme talebebinde bulunabilecekleri ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Volkan’ın olayını onaylamak mümkün değil. Erteleme başvuruşunda bulunmak gerekiyor. Açıkçası bu ertelemeden faydalanabilir miyiz diye düşünmek lazım. Ertelemede kırmızı kart gördükten sonra oynayanlar oldu. Bir girişimde bulunabiliriz. Onun bir değerlendirmesini yapacağız. En önemlisi biz Şampiyonlar Ligi vizesi almış olduk.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER