28 Mart 2024 Perşembe

Fenerbahçe Volkan’ı korumaya aldı

Fenerbahçe kulübü basın sözcüsü Mahmut Uslu aracılığıyla, “Volkan sahipsiz değil” açıklaması yapan Fenerbahçe yönetiminden dün flaş bir hamle geldi. Sarı-Lacivertliler, tahkim kurulundan acil olarak savunmalı duruşma talep etti.

Fenerbahçe Yönetimi, Süper Kupa Finali sonrası Felipe Melo ile ilgili sözleri nedeniyle PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Volkan Demirel için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde basın sözcüsü ve genel sekreter Mahmut Uslu aracılığıyla, “Volkan sahipsiz değildir” diyerek, kalecilerinin arkasında duracağı mesajını veren yönetim, dün somut bir başvuruda bulundu. Sarı- Lacivertli ekibin hukuk kurulu, Volkan’ın cezasına yapılan itirazı değerlendirecek tahkim kurulunun, acil olarak savunmalı duruşma düzenlemesini talep etti. Tahkim kurulunun bu çağrıya ne zaman yanıt vereceği henüz bilinmiyor. Yönetimin, duruşmalı toplantı talebinin kabul edilmesi halinde kulüp hukukçularının yanı sıra Volkan’ı da tahkim toplantısına göndermesi bekleniyor.

İstek kabul görür ve toplantı bugün ya da yarın yapılırsa, milli kalecinin olası bir ceza indirimi halinde Karabük mücadelesine yetişmesi bile ihtimaller arasına girecek. Tahkim cezayı tamamen kaldırırsa, Volkan yarın akşam forma giyebilecek. Fener’in 1 numarası, aldığı 3 maçlık ceza nedeniyle Karabük, Trabzon ve Gaziantep maçlarında takımından uzak kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

Kaynak: Fanatik

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER