25 Nisan 2024 Perşembe

Cimbom ikinci yarı açıldı

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Bursa deplasmanına çıkan Galatasaray ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 1. hafta maçında Bursaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 52. dakikada Burak Yılmaz ve 90. dakikada Olcan Adın’ın attığı gollerle 2-0 kazandı.

Galatasaray, son olarak 2007’de kazandığı Bursaspor deplasmanındaki 7 yıllık hasretini 2014-15 sezonun ilk haftasında bitirdi. rakibini 2-0’la geçen sarı kırmızılılar, ilk haftayı da 3 puanla kapattı. 

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahaya farklı bir ilk 11 sürdü. Yeşil-beyazlı ekibin önemli oyuncularından Belluschi ile yeni transferler Holmen ve Josue yedek kulübünde bekletildi. Bir diğer yeni transfer Traore ise kendisine ilk 11’de yer buldu. Güneş, Civelli ve Ozan İpek’e de yedekler arasında yer verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ise Süper Kupa’da Fenerbahçe ile oynadıkları müsabakada sahaya sürdüğü ilk 11’den 3 futbolcuyu (Telles, Olcan Adın, Yasin Öztekin), Bursaspor mücadelesinde yedek soyundurdu.

Sarı kırmızılılar, 47. dakikada Bruma’nın şutunda rakip kalede tehlike yaşatırken bu pozisyon adeta golün habercisi oldu. 52’de orta sahada savunmanın uzaklaştırmak istediği topu lapan Burak, boş durumdaki Bruma’yı gördü. Sağ kanattan ilerleyen Portekizli genç yıldız, ceza sahasına ortaladı. Sol çaprazda topla buluşan Burak, meşin yuvarlak havadayken bekletmeden vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Olcan, 90. dakikada maçtaki perdeyi kapatan isim oldu. Sağ kanattan defansın arkasına sarkan Veysel, pasını bol durumdaki Olcan’a gönderdi. Yıldız oyuncu, meşin yuvarlağı boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 2-0. Kalan dakikalarda ise iki ekip de skoru değiştirecek golü bulamayınca mücadele G.Saray’ın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

STAT: Bursa Atatürk
HAKEM: Halis Özkahya

BURSASPOR: 
Harun, Şener, İbrahim, Serdar, Aziz, Ozan, Traore, Bekir, Volkan Şen, Ferhat, Fernandao 
TEKNİK DİREKTÖR:
 Şenol Güneş

GALATASARAY: 
Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Hakan, Selçuk, Melo, Bruma, Yekta, Sneijder, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: 
Cesare Prandelli

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ