17 Nisan 2024 Çarşamba

Beşiktaş modaya uydu

Beşiktaş, Olimpiyat stadında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında karşılaşan Çaykur Rizespor ve Beşiktaş sahadan 1-1’lik skorla ayrıldılar.

Bu beraberlikle birlikte bu hafta süper ligde oynanan 9 karşılaşmadan 7’si beraberlikle tamamlanmış oldu. Beşiktaş, Olimpiyat stadında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Olimpiyat Stadı’ndaki maça iki takım da beklenenden uzak başladı. Düşük tempoda geçen ilk 45 dakikada net bir gol pozisyonu yaşanmazken, takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle girdi.

İkinci yarıya ise Beşiktaş şok bir golle başladı. Dakikalar 48’i gösterirken altıpasta önüne gelen topa sert vuran Ümit Korkmaz, Rizespor’u 1-0 öne geçirdi.
 
Bu golden sonra Beşiktaş vitesi yükselterek rakip kaleyi ablukaya aldı. Kerim Frei’nin de oyuna girmesiyle hareketlenen Kara Kartallar, ileride de Cenk Tosun’la gol aradı. Beşiktaş’ın aradığı gol ise 80. dakikada geldi. Gökhan Töre’nin kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa arka direkte bekletmeden vuran Olcay Şahan, Kartal’a beraberliği getirdi.

Bu sonuçla Beşiktaş 4 puana yükselirken Rizespor puanını 2’ye çıkardı.

BEŞİKTAŞ: 1 – ÇAYKUR RİZESPOR: 1

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

Beşiktaş: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Franco, Ersan Adem Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun
Teknik Direktör: Slaven Bilic

Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Giray Kaçar, Ali Adnan, Holosko, Kağan Söylemezgiller, Kıvanç Karakaş, Ümit Korkmaz, Lualua, Kweuke
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

Goller: Dk. 81 Olcay Şahan (Beşiktaş), Dk. 48 Ümit Korkmaz (Çaykur Rizespor)
Sarı Kartlar: Dk. 13 Kweuke, Dk. 23 Kıvanç Karakaş, Dk. 28 Orhan Ovacıklı (Çaykur Rizespor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER