19 Nisan 2024 Cuma

Oyuncu değişikliklerini ben yaptım

İlhan Cavcav, Eskişehirspor maçında oyuncu değişikliklerini kendisinin yaptığını söyledi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Mustafa Kaplan’ı görevden aldıktan sonra “teknik direktör ben olacağım” açıklaması ile geçtiğimiz haftaya damgasını vurmuştu. Gençlerbirliği, İlhan Cavcav “yönetiminde” çıktığı ilk maçta Eskişehirspor’u 2-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Cavcav, “Eskişehir maçında şans yanımızdaydı. Kalecimiz ve savunmamız iyi oynadı. Ben de bildiklerimi oyuncularımıza aktardım. 36 yıllık birkimim var. Antrenörlük kursu vermeye karar verdim. 50 derse 500 bin lira alırım.” diyerek espirili bir açıklama yaptı.

Maçtan önce oyunculara konuşma yaptığını açıklayan başkan, “Tabii ki taktik konuşmadım. Oyuncularıma çıkıp aslanlar gibi oynamalarını söyledim. Ama bazı oyuncuların oynamasını istemediğimi ve özellikle İlhan Can Kahveci’nin oynamasını istediğimi hocamıza ilettim. İrfan da sahanın yıldızı oldu. Oyuncu değişikliklerini de ben yaptım. Değişikliklerle daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta yeni teknik direktörlerini açıklayacaklarını sözlerine ekleyen Cavcav, “Bir haftada 61 teknik adam bize başvuruda bulundu. Salı gününe kadar yeni teknik direktörümüzü açıklayacağım.” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER