25 Nisan 2024 Perşembe

Eleştirileri kabul etmiyorum

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, 2-0’lık Akhisar Belediye yenilgisi sonrası, formsuz olduklarını kabul ederken, ilerideki maçlar için taraftara söz verdi.

Takım içinde iyi bir ortam olduğunu ifade eden Sow, maçtan sonra verdiği demeçte, “Takım olarak çok iyi anlaşıyoruz, beraber eğleniyoruz ama bu akşam istediklerimizi yapamadık. Bizim için kötü bir geceydi. Fenerbahçe büyük bir takım ve maçlarını kazanmak zorunda ama bugün maalesef kazanamadık. Ancak gelecekte her şey daha iyi olacak.” şeklinde konuştu.

Eleştirilerin yersiz olduğunu düşünen golcü oyuncu, “Özellikle hücum oyunlarında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ben eleştirileri kabul etmiyorum. Ben sahaya arkadaşlarıma yardımcı olmak çıkıyorum ve elimden geleni yapıyorum. Aslında diğer forvet arkadaşlarım adına da konuşuyorum. Geçen seneden herkesi bizi biliyor. Evet geçen senenin biraz gerisindeyiz, işler iyi gitmiyor ama ben bu konuda endişelenmiyorum. Daha sıkı çalışarak açığı kapatıp daha iyi hale geleceğiz.” açıklamalarında bulundu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ