16 Nisan 2024 Salı

Son dakika Fenerbahçe spor haberleri 29.09.2014

Akhisar Belediyespor’a deplasmanda kaybeden Fenerbahçe’ye bir kötü haberde Emre Belözoğlu’nden geldi

Sakatlığı nedeniyle Akhisar Belediye karşısında sahada olmayan tecrübeli futbolcunun durumunun ciddi olduğu iddia edildi.

Beyaz TV’nin haberine göre, başarılı futbocunun sol arka adelesinde ikinci derecede yırtık olduğu için 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.

Öte yandan Emre’nin Galatasaray derbisinde oynamasının zor olduğu ifade edilirken milli takım kadrosuna alınmayacağı dile getirildi.

Mehmet Topuz’da sakatlandı

Akhisar Belediyespor maçında sonradan oyuna giren Mehmet Topuz’un kasığında 2.derecede yırtık tespit edildi. Mehmet Topuz’un 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe ruhunu kaybetmiş

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar’a 2-0 mağlup olurken ortaya koyduğu futbol eleştiri aldı.
 
Sarı-lacivertlilerin aldığı yenilgiye çarpıcı bir yorum ise Lig Tv’de yorumculuk yapan Mustafa Denizli’den geldi. Denizli, “Fenerbahçe takım ruhunu kaybetmiş” sözlerini kullandı.
 
Deneyimli teknik adam, “Bir tarafta 11 kişiden oluşan bir takım vardı. Karşısında da 11 kişiden oluşan bir grup vardı. Takım dediğimiz Akhisar’dı, grup dediğimiz Fenerbahçe’ydi. Ben hayatımda, saha içinde bu kadar iletişimi az olan, birbirleriyle teması olmayan bir takım görmedim. Bu asla 90 dakikanın ortaya çıkardığı bir tablo değildir. Geriden gelen birtakım sorunları içeriye taşıyan bir görüntünün bir ifadesidir” sözlerini kullandı.
 
Ne oynadığı belli değil

Alper Potuk, Akhisar karşısında adeta dökülen Fenerbahçe’nin en başarısız isimlerinden biriydi.

Emre Belözoğlu’nun yokluğunda ilk 11’de bulduğu şansı iyi kullanamayan Alper sadece bir şut atarken, isabet sağlayamadı.

Doksan dakika boyunca hiç orta yapmayan ve tek top kazanamayan genç futbolcu 3 kez top kaybı yaptı.

Fenerbahçe OLEY çektirmez

Akhisar-Fenerbahçe mücadelesini %100 Futbol’da değerlendiren Rıdvan Dilmen, futbolcuları tarafından sevilen bir teknik adamın başarılı olmasının çok zor olduğunu savundu. Sarı lacivertli oyuncuları da yenildiği için değil yenilmeyi kabullendiği için eleştiren Dilmen, “Fenerbahçe yenilse de rakip taraftara ‘oley’ çektirtmez” dedi. Dilmen, Fenerbahçeli oyuncuların yenilgide reaksiyon göstermemesinin çok tehlikeli olduğunu belirtti.
 
Dilmen’in eleştirilerinden nasibini alan bir başka isim de Emenike’ydi: “Emenike’nin oturuşu bile faul… Fenerbahçe’nin oyuncusu büzülmüş yatmış oraya. 2 dakika sonra oyuna girebilirsin belki. Oyuncuları böyle hedef göstermekten nefret ederim ve bunu yapana da kızarım ama Emenike’nin ruh halinden anlıyorsun. Geçtiğimiz sezon oynamadığı maçlarda kar maskesi falan takıyordu. Fenerbahçe Kulübü’nün en büyük özelliği iç disipline sahip olan bir kulüp olmasıdır. Her dalında böyledir. Bu da başkanın kulübün üzerindeki hakimiyetinden kaynaklanıyor. Bu çözüldüğü anda birden bire gidersiniz. Ben bu çözülmeleri Fenerbahçe’de sezon başından görüyorum”

Kayıp transfer

Fenerbahçe bu sezon kadrosuna tek takviye yapmış, Diego Ribas’a imza attırmıştı. Avrupa çapında ses getiren bu imza sonrası Aziz Yıldırım, “Diego nokta transfer” yorumunu yapmıştı. Sambacı, yaşadığı sakatlık nedeniyle Süper Kupa finalinde Galatasaray’a karşı forma giyemedi. Ligin ilk haftasındaki Karabükspor karşılaşmasında ise 62. dakikada oyuna dahil oldu. Trabzonspor ve Gaziantepspor mücadelelerinde 11’deki yerini alan Brezilyalı süperstar bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemedi.

İsmail Kartal, Diego Ribas’a dün de 11’de görev verdi. Ancak değişen bir şey olmadı. Hatta Sambacı, belki de Fenerbahçe’deki en kötü futbolunu ortaya koydu. Akhisar Belediye orta sahası arasında adeta kayboldu. Golü bulduktan sonra kapanan rakip savunmayı açmak için hiçbir şey yapamadı. Büyük umutlarla imza attırılan Diego Ribas, ligde geride kalan ilk 4 hafta sonunda nokta değil, kayıp transfer oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER