17 Nisan 2024 Çarşamba

Borussia Dortmund – Galatasaray maçı hangi kanalda?

Borussia Dortmund ile Galatasaray bu akşam saat 21.45’te Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki 4. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Borussia Dortmund – Galatasaray maçı Star TV‘den canlı ve şifresiz yayınlanacak. Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak maçı Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek.

Geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal’e 4-1,Borussia Dortmund’a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, gurbetçi taraftarların önünde bu kez kazanmak için sahaya çıkacak.

Melo ve Sneijder ilk 11’e dönüyor

Cesare Prandelli, son Kasımpaşa maçın kadrosundan yine önemli değişiklikler yapacak. İtalyan hoca, sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayanMelo’yu Dortmund mücadelesinde ilk 11’e koyacak. Son maçta yedek bekleyen Wesley Sneijder de bugün sahada. Prandelli, Gökhan Zan ve Koray Günter gibi tecrübeli stoperleri İstanbul’da bıraktı, genç Emre Can Coşkun’u Almanya’ya götürdü. Sabri, ismi UEFA’ya bildirilmediği için kadroda yok. Kasımpaşa maçının ilk 11’inde olan Emre Çolak da kesik yedi. Aydın Yılmaz, Furkan Özçal ve Umut Gündoğan da Dortmund’a götürülmedi.

D Grubu’nda 4. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P
1-Borussia Dortmund 3 3 0 0 9 0 9
2-Arsenal 3 2 0 1 6 4 6
3-Anderlecht 3 0 1 2 2 6 1
4-Galatasaray 3 0 1 2 2 9 1

200. Golü kim atacak?
Şampiyonlar Ligi’nin gediklisi Galatasaray, bu akşam başka bir heyecan içinde. Kazanıp gruptan çıkma şansını devam ettirmek isteyen Galatasaray’ın Devler Ligi’nde 199 golü var. Bugün gol atacak oyuncu “200. golün sahibi” olarak tarihteki yerini alacak. En güçlü aday ise Burak Yılmaz.

Borussia Dortmund Galatasaray karşılaşmasını Android işletim sistemli akıllı telefonlardan ve tabletlerden izleyebilmek için Webvizyon canlı tv uygulamsından takılmadan donmadan izleyebilirsiniz.

Webvizyon Canlı Tv uygulamasını Google Pley Store’dan indirebilirsiniz >> İndir

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER