26 Nisan 2024 Cuma

Gündemi kaçırmayın Son Dakika 20 Ocak 2017

20 Ocak 2017 Cuma gününe ait özet son dakika spor haberlerinin yer aldığı kolaj haberimizle kısa sürede tüm spor gündemine hakim olun.

Beşiktaş Türkiye Kupasında lider

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Darıca Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup ederek, gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri Andreas Beck, Quaresma ve Aras Özbiliz kaydetti.

Türkiye Kupasında erken final “Beşiktaş – Fenerbahçe”

Grubunu lider bitirmeyi garantileyen Beşiktaş ve diğer grubun ikincisi Fenerbahçe çapraz eşleşme ile son 16 turunda karşı karşıya gelecekler. Bu mücadele statü gereği tek maç olarak Beşiktaş’ın sahasında oynanacak.

Aziz Yıldırım’a 6,5 ay ceza

PFDK, Aziz Yıldırım’a, hakeme yönelik soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareket, tehdit eylemi ve sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 190 bin TL para cezası, yönetici Ali Yıldırım’a da benzer gerekçelerle 6 ay hak mahrumiyeti ve 126 bin TL para cezası, kulüp görevlisi Taner Aybar’a ise akreditasyon kartını başkasına kullandırdığı için 2 ay hak mahrumiyeti verdi.

Podolski giderse Dzeko tamam

Galatasaraylı yöneticilerin Roma’da forma giyen Boşnak golcü Edin Dzeko ile el sıkıştıkları bonservis içinde Podolski’nin satışından gelecek parayı bekledikleri iddia edildi.

Galatasaray Odeabank deplasmanda yine kaybetti

Euroleague’de Galatasaray Odeabank, deplasmanda Olimpia Milano’ya 92-87 mağlup oldu.Galatasaray Odeabank’ın Euroleague’de deplasmanda kazanamama serisi 13 maça çıktı.

Rodallega Trabzonspor’da

Trabzonspor uzun süredir görüştüğü Akhisar Belediyespor’un golcüsü Hugo Rodallega ve kulübü ile anlaşmaya vardı. Resmi imzaların Pazartesi günü atılması bekleniyor.

Cacares sakat çıktı

Trabzonspor’a imza atmak için İstanbul’a gelen Uruguaylı stoperin yapılan kontrollerde sakatlık sorunlarının devam ettiği anlaşıldı. Oyuncu ülkesine geri döndü.

Stancu resmen Bursaspor’da

Bursaspor, Gençlerbirliğin’de forma giyen Rumen golcü Bogdan Stancu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe sahasında Panathinaikos’u devirdi

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Panathinaikos’u konuk etti. Fenerbahçe baştan sona üstün götürdüğü maçta Yunan temsilcisini 84-63 mağlup etti.

Türkiye Kupasında Başakşehir – Galatasaray ile eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası F grubu 5. hafta maçında Spor Toto Süper Lig lideri Medipol Başakşehir, A Spor’dan canlı yayınlanan maçta Yeni Amasyaspor ile 0-0 berabere kalarak grubu lider bitirmeyi garantiledi. Başakşehir çapraz eşleşmeyle diğer grubun ikincisi Galatasaray ile eşleşti. Bu mücadele statü gereği tek maç olarak Galatasaray’ın sahasında oynanacak.

Ergin Ataman Basketbol Federasyonunu suçladı

Galatasaray Odeabank antrenörü Ergin Ataman aynı anda milli takımı da çalıştırdığı için eleştiri oklarını üzerine çekmiş ve görevden alınmıştı. TBF Ergin Ataman’dan boşalan koltuğa Beşiktaş Sompo Japan antrenörü Ufuk Sarıca’yı getirildi. Ufuk Sarıca’nın da iki kulüp çalıştıracağı açıklandıktan sonra Ergin Ataman federasyonunu dürüst olmamakla ve güdümlü olmakla suçladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ