26 Nisan 2024 Cuma

Son dakika Fenerbahçe haberleri 28.05.2015

Fenerbahçe’de kongre zamanı

Fenerbahçe’de kongre yaklaşırken Hulusi Belgü, Aziz Yıldırım karşısında aday olacağını açıkladı.

Hulusi Belgü, “Fenerbahçe Ruhuyla Değişim” sloganıyla aday oldu. Belgü, “Kongrede adayım. Gerekli 200 imzayı topladım. Centilmence, gerekli nezaketi göstererek aday olduğumu açıklıyorum. Gazete ilanı da bunun göstergesi. Aziz bey ‘telefonlara çıkmıyor’ demiş. Telefonlarım her zaman, herkese açık. İsteyen ulaşabilir. Ben Fenerbahçe’nin gelişerek ilerlemesi yönünde projelerimi ortaya koyuyorum. Fenerbahçe sevgisinden başka bir kaygımız olamaz. Her şey Fenerbahçe için” dedi.

Gazetelerde yer alan ‘www.bizfenerbahceyiz. com’ imzasıyla verilen “Şimdi değilse ne zaman?” başlıklı ilanın son bölümündeki ‘Rıza’ vurgusu Aziz Yıldırım’ın adaylığı konusunda etkili oldu. İşte o bölüm: Şanlı bir törenle, anlayışla ve iyi niyetle, ‘rıza’ ile ayrılmanın vakti geldi. Daha fazla riske girmeden, her F.Bahçeli’nin gönlünde hala iyi bir anı varken, ‘hoşçakal’ deme vakti geldi.”

Fernandao transferi bitmek üzere

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimi için geldiği Ankara’da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uslu, halenBursaspor’da kiralık forma giyen golcü Fernandao ile ilgili olarak sarı-lacivertli camiaya müjdeyi verdi: Anlaştık. Uslu, şu ifadeleri kullandı: “Fernandao ile anlaştık. Ancak sözleşmeye resmi imzalar atılmadan bu transfere ‘bitti’ gözüyle bakılmaması gerekir. Kulübü ile halen konuşuluyor. Bir sıkıntı olacağını da sanmıyorum. Yine de sözleşme imzalanmadan bu transferin gerçekleştiğini söyleyemeyiz.”

Diego Brezilya’ya dönmek istiyor

Sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılıp ayrılmayacağı tartışılan Diego Ribas ile ilgili gerçeği, Galatasaray’ın Brezilyalısı Felipe Melo açıkladı. Brezilya basınına şampiyonlukla ilgili olarak konuşan Melo, birkaç hafta önce Flamengo asbaşkanı Alexandre Wrobel‘in İstanbul’a gelip, Diego ile bir görüşme yaptığını doğruladı.

Fenerbahçe’de ayrılması muhtemel oyuncular

Fenerbahçe’de gelecek sezonda kadroda düşünülmeyen isimler netleşmeye başladı. Yönetime sunulduğu iddia edilen gönderilecek oyuncular listesinde Kadlec, Mehmet Topuz, Emenike, Serdar Kesimal, Raul Meireles, Selçuk Şahin, Krasic ve Bursaspor’a kiralık olarak gönderilen Samuel Holmen olduğu iddia ediliyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ