28 Mart 2024 Perşembe

Trabzon’un Burak’ı var 3-2

19. dakikada maçın ilk tehlikeli atağında gol geldi. Bu dakikada sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Turgut Doğan, sağ ayağıyla çok şık bir plase vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 0-1.

38. dakikada Burak’ın pasıyla ceza sahası içi sol kanatta topu alan Adrian, Brozek’e çıkardı topu. Polonyalı golcü de ilk vuruşunda Özden’den dönen topu takip ederek filelere gönderdi: 1-1.

63. dakikada ani atağa kalkan sarı lacivertlilerde Kağan’ın ara pasında topla buluşan Theo Weeks düzgün bir vuruşla Tolga’yı mağlup etti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

66. dakikada Celutska ceza sahası içine şık hareketlerle girerek kaleyi karşısına aldı. Şutunda topu köşeye gönderen defans soyuncusu takımına berbaerliği getiren isim oldu. 2-2

79. dakikada Bordo Mavililer tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına bu sezonun en golcü ismi ve Trabzonspor’un en büyük gol ayağı Burak Yılmaz geçti. Şutunda köşeden ağlarla buluşan topta Özden’in yapabileceği çok şey yoktu: 3-2.

92. dakikada ceza sahası içinde Atilla Aybars net bir tehlike yarattı ancak şutunda top auta çıktı.

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzopor sahadan 3 gollü galibiyetle ayrılmış oldu. Bordo mavililer bu sonuçla puanını 11’e çıkararak ikinci sıraya yerleşmeyi başardı.

Stad: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Volkan Narinç, Volkan Bayarslan

Trabzonspor: Tolga, Serkan Balcı, Remzi Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Ondraj Celustka, Didier Zokora, Gustavo Colman, Volkan Şen (Dk. 68 Marek Sapara), Burak Yılmaz, Adrian Mierzejewski (Dk. 85 Marek Cech), Pawel Brozek (Dk. 60 Alanzinho)

Yedekler: Zeki Ayvaz, Halil Altıntop, Tayfun Cora, Aykut Akgün,

Ankaragücü: Özden Öngün, Uğur Uçar (Dk. 83 Atilla Aybars Darhan), Hürriyet Gücer, Ediz Bahtiyaroğlu, Tonia D. Thisdell, Turgut Doğan Şahin, Kağan Söylemezgiller (Dk. 69 Güven Varol), Theo Weeks Lewis, Aydın Tosçalı, Jan Rajnoch,Özgür Çek

Yedekler: Bora Körk, Metin Aydın, Bilal Gülden, Umut Sözen, Jaroslar Cerny

Goller: Dk. 19 Turgut, Dk. 63 Theo Weeks (Ankaragücü), Dk. 38 Pawel Brozek, Dk. 66 Celustka, Dk. 79 Burak (Trabzonspor)

Sarı Kart: Dk. 53 Serkan, Dk. 67 Mustafa (Trabzonspor), Dk. 78 Ediz , Dk. 82 Uğur (Ankaragücü)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER