20 Nisan 2024 Cumartesi

Bienvenu attı Fener kazandı

Milli maç arasından önce ligde Sivasspor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Fenerbahçe, bu hafta sahasında tekrar çıkış yakalayan Eskişehirspor’u ağırladı.

14. dakikada Emre topu cezasahasına doldurdu, Alex kafayla Bienvenu’ye indirdi. Bienvenu’nun kafasını kaleci Ivesa ve Nadarevic çıkardı. Dönen topa Bienvenu bir kez daha kafayla vurdu ve top ağlara gitti. 1-0

19. dakikada 10 kişi kalan Eskişehirspor, yaklaşık 70 dakika boyunca sahada 10 kişi mücadele etti.

Artık maç bitti diye düşünülürken, 90+2’de Dede’nin uzak mesafeden çok sert şutunu Volkan, son anda kurtardı ve adeta Fenerbahçe’yi ipten aldı. Kalan uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe, yaklaşık 70 dakika boyunca 1 kişi eksik oynayan Eskişehirspor’u 1-0 mağlup etti ve Spor Toto Süper Lig’deki liderliğini sürdürdü.

FENERBAHÇE: 1 – ESKİŞEHİRSPOR: 0
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Narinç
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bilica, Uğur Boral (Dk. 60 Stoch), Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu (Dk. 89 Özer Hurmacı), Cristian (Dk. 80 Selçuk Şahin), Caner Erkin, Alex, Bienvenu
Eskişehirspor: Ivesa, Sezgin Coşkun, Nadareviç, Diego, Dede, Bülent Ertuğrul, Alper Potuk, Veysel Sarı, Kamara, Tello (Dk. 33 Serdar Özbayraktar), Mehmet Yıldız (Dk. 73 Batuhan Karadeniz)
Gol: Dk. 14 Bienvenu (Fenerbahçe)
Kırmızı Kart: Dk. 19 Nadareviç (Eskişehirspor)
Sarı Kartlar: Dk. 50 Veysel Sarı (Eskişehirspor), Dk. 55 Bekir İrtegün, Dk. 87 Emre Belözoğlu, Dk. 90 3 Özer Hurmacı (Fenerbahçe)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ