24 Nisan 2024 Çarşamba

Terim, derbi 11’ini verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Galatasaray Beşiktaş derbisi 100 yılı devirmiş bir derbi. Beşiktaş ile deplasmanda oynamak kolay değil. Ligde zaman zaman aksayan dizilişlerini lige iyi yansıtan bir ekip. Oyuncularımın bu maça bakış açısından hafta boyunca memnundum. İzleyenlere de bu maçta keyif almalarını diliyorum. İki takım da oynamayı seven iki futbol takımı. Tabiki biz kazanmak istiyoruz ancak rakibimize de başarılar diliyoruz,” dedi.

Yoğun fikstürün getirdiği rotasyon mecburiyetine değinen teknik adam, “Bir yandan istikrarı sağlamaya çalışırken bir yandan da zorunluluklara alışmak zorundasınız. 13-14 kişinin eksik olduğu bir ortamda yorgunluklar ve rotasyonlar zorunlu oluyor. Hiçbir antrenör 11’ini bozmak istemez. Değişiklik anlamında da yarınki kadromuzda büyük bir sürpriz yok,” şeklinde konuştu.

“Şu anda 11’imizi bile verebilirim, çok önemli değil,” diyen Terim, dizilişin “Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Sabri (Ayhan), Melo, Selçuk, Engin, Elmander” şeklinde mi olacağı sorusuna olumlu yanıt verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ