18 Nisan 2024 Perşembe

Semih Erden antremandan kovuldu

Beşiktaş Milangaz yönetiminin belirlediği aylık 2 bin 500 lira limitini aşıp, 4 bin liralık ev tutan yıldız oyuncu, paranın tamamı ödenmeyince 2 gün antrenmanlara çıkmadı.

BEŞİKTAŞ Milangaz’da ‘kiralık ev’ krizi çıktı. Siyah beyazlı takımın bu sezon aldığı başarılı sonuçlarda büyük payı bulunan Semih Erden, kulübün belirlediği rakamın üzerinde ev kiralayıp parasını da alamayınca 2 gün antrenmana çıkmadı. Daha sonra yönetimden özür dileyen Semih, dün Erdemirspor ile oynanan maçta forma giydi. Beşiktaş Milangaz, NBA’den getirdiği dünya yıldızı Deron Williams hariç (özel kontratı var) tüm oyuncularına ev kiralamaları için ayda 2 bin 500 lira veriyor. Williams gibi NBA’den transfer edilen Semih Erden, 2 bin 500 lira limitli evlerden hiçbirini beğenmedi ve Gayrettepe’deki Astoria’da 4 bin liraya bir ev kiraladı. Kriz de bundan sonra çıktı. Semih, kulübe başvurarak bu paranın tamamının ödenmesini istedi. Ancak yöneticiler, “Sana ayrıcalık yapamayız” diyerek, aradaki bin 500 liralık farkı kendi cebinden vermesini istediler. Konuyu menajeri Tolga Tuğsavul ile görüşen milli basketbolcu, çarşamba ve perşembe günkü antrenmanlara mazeretsiz olarak katılmadı. Siyah beyazlı yöneticiler de noter çağırarak zabıt tutturdu.

Ataman, Semih’i idmandan kovdu

CUMA günkü idmana çıkan ve sinirli davranışlarıyla dikkat çeken Semih Erden, Deron Williams ile de tartışınca, diğer oyuncuların sinirleri gerildi. Bu durum karşısında koç Ergin Ataman, Semih’i idmandan kovdu. Semih daha sonra yönetimden özür dileyerek, kadro dışı kalmaktan kurtuldu. Ancak, oyuncunun davranışını ‘disiplinsizlik’ olarak tanımlayan yönetiminin, kendisine 10 bin dolar para cezası verdiği öğrenildi.

Kriz takımın havasını olumsuz ektileyince, Erdemir’e de 88-84 yenilmekten kurtulamadı. Maça ilk 5’te başlamayan ve 15 dakika 49 saniye süre alan Semih, , 7 sayı, 2 ribaund, 1 asistle kötü bir performans sergiledi.

Kaynak: Milliyet

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER