27 Mart 2024 Çarşamba

Golcü aranıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 10 yıldır olduğu gibi Fenerbahçe’nin temel amacının bütün maçları kazanmak olduğunu belirterek, ”Ancak bu maçta bunu başaramadık. Gençlerbirliği, son 2 maçında oyunu bütün olarak görüyor ve topu yere indirerek oynuyor. Ama bizim maçta genel anlamda bizi 2. bölgede durdurarak kontratakla gol bulmaya çalıştılar. Maçın bütününde pozisyon açısından her iki takım da zengin değildi” dedi.

Kocaman, sahanın her bölgesinde, her alanda futbolcularının doğruları yaptığına değinerek, ”Ancak son vuruşlarda sonuca gidemedik. Gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntılar, o bölgede çok iyi olmadığımız gerçeğini ortaya çıkarıyor. Devre arasında golcü için girişimlerimiz olacak” dedi.

”Şiddet yasasının değişmesi takımı nasıl etkiledi?” sorusuna ise Kocaman, ”Bunun için ‘takım hemen olumlu yönde etkilendi’ demek doğru olmaz. Ancak sahada bugün futbolcularımın yaptığı güzel şeyler bakımından düşünürsek ‘olumlu etkilendiler’ demek mümkün” yanıtını verdi.

Kocaman, bir başka soru üzerine, ”Kanatlarda görev yapan oyuncularını biraz daha sert oynayan futbolculardan tercih ettiğini, bu nedenle de Stoch’a daha sonra görev verdiğini” söyledi.

”Bu sezon süper ligde play-off maçlarının oynanacak olması, ligin kalitesinde düşüş yarattı mı?” yönündeki bir başka soruyu ise Kocaman, ”Play-off gerçeğini bütün takımlar biliyor ve bunun farkındalar. Play-off maçlarının yapılacak olması, elbette ki takımları farklı şekillerde etkiliyor” diye yanıtladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER