25 Nisan 2024 Perşembe

Gaziantep BB 4 maç sonra

Bank Asya 1. Lig’in 13. haftasında evinde Bucaspor’u 2-1 yenen Gaziantep BB, dört maç aranın ardından galibiyetle tanıştı.

İlk yarıda rakibine oranla daha etkili olan Gaziantep BB, 31. dakikada Ramazan’ın attığı golle öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda hücumda daha etkili olan Bucaspor, 70. dakikada Melih’in attığı golle beraberliği yakaladı. Ev sahibi, bu golün yalnızca dört dakika sonrasında Samet ile bir kez daha öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Gaziantep BB sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 17’ye yükselten Gaziantep BB, puan tablosunda rakibinin üstüne çıkarken Bucaspor 16 puanda kaldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 2 – Bucaspor: 1
Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Mesut Çarık , Nurettin Çiçek , Mehmet Kağan Bingül 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kazım , Ferit Cömert , Cihan Can  (Dk. 46 Gökhan ), Mithat  (Dk. 86 İlhan ), Ali Sakal , Abdullah , Kenan , Ramazan , Ahmet Devret , Onur Kalafat , Volkan Yılmaz  (Dk. 67 Samet )

Bucaspor: Ömer , Kamil Ahmet , Efe , Aykut  (Dk. 38 Salih Uçan ), Zafer  (Dk. 46 Fatih Özçelik ), Civar Çetin , Abdulkadir  (Dk. 58 Melih ), Onur Çubukçu , Mehmet , Erman Güraçar , Serkan Yanık 

Goller: Dk. 31 Ramazan, Dk. 74 Samet (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Dk. 70 Melih (Bucaspor)

Sarı kartlar: Dk. 36 Onur Çubukçu, Dk. 40 Abdulkadir, Dk. 42 Salih Uçan, Dk. 84 Civar Çetin (Bucaspor), Dk. 90 2 Kenan (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ