29 Mart 2024 Cuma

Fatih Terim’den Melo baskısı

Başarılı grafiğin  devam etmesini isteyen sarı kırmızılı takımın teknik direktörü bir yandan bu sezonu,diğer yandan da gelecek yılın takımı için planlarını yaptı. Terim’in bugün Başkan Ünal Aysal ile bir araya gelmesi beklenirken, görüşmede transfer için hazırladığı raporu vermesi bekleniyor.

Hürriyet’in haberine göre; teknik adamın, gidecek ve gelecek futbolculardan çok, kiralık olarak forma giyen ve takımın en önemli oyuncusu haline gelen Melo’nun bonservis sorunun biran önce çözülmesini istemesi bekleniyor.

Yakınlarına söyledi

2012-2013 sezonun kadronun temellerini devre arasında atmayı planlayan Fatih Terim’in yakın çevresine, “Melo’nun transferi bizim için herşeyden önemli. Gösterdiği performansla ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Burada geleceğin kadrosunu oluşturacaksak bu sıkıntıyı devre arasında bitirmeliyiz. Başkanımla yapacağım toplantıda bunu açıkca dile getireceğim” dediği öğrenildi.

Parasını hak ediyor

G.Saray, Felipe Melo’yu 13 milyon Euro satın alma opsiyonu ile 3.3 milyon Euro yıllık, 30 bin Euro maç başı ücretle transfer etmişti. Sarı kırmızılılar sambacı için kulübü Juventus’a kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro ödedi.

G.SARAY’DA NE YAPTI?

MAÇ İLK 11 GOL
15 15 4

Aslan dövmesi yaptırdı

Felipe Melo, G.Saray’a olan tutkusunu bir kez daha ortaya koydu. Eşiyle çektirdiği fotoğrafını twitter adresinde paylaşan Brezilyalı yıldızın sol koluna yaptırdığı ‘Aslan’ dövmesi dikkat çekti. Melo dövmesi hakkında, “G.Saray gerçekten özel bir kulüp ve simgesi Aslan. Bu durum tam olarak benim de yapıma uyuyor” dedi. Bu arada Sambacı dün Zuma’da stres attı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER