23 Nisan 2024 Salı

İş bitirici Burak Yılmaz

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının açılış maçında Trabzonspor sahasında Manisaspor’u ağırladı. Hüseyin Göçek’in düdük çaldığı mücadele Trabzonspor oldukça zorlanmasına rağmen sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

40. dakikada savunmanın arasına çok iyi sarkan Burak Yılmaz’ın alda at dercesine altıpasa çıkarttığı topa bomboş durumda vuruşunu yapan Halil Altıntop takımını öne geçirdi, 1-0. Bu gol ilk yarının da skorunu ilan eden gol oldu.

64. dakikada Murat Erdoğan’ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Simpson kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu Isaac’e bıraktı. Isaac de topu boş kaleye göndererek skoru eşitledi 1-1.

82. dakikada oyuna sonradan giren Colman’ın savunmanın arkasına attığı topta Hüseyin’in de hatası ile topla buluşan Burak Yılmaz, ceza sahasına girer girmez sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-1.

TRABZONSPOR: 2 – MANİSASPOR: 1
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Hüseyin Göçek

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Serkan (Dk. 78 Ferhat), Zokora (Dk. 73 Pawel), Aykut, Adrian, Halil, Volkan (Dk. 73 Colman), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MANİSASPOR: İlker, Akaminko, Hüseyin Tok, Dixon, Klukowski, Ahmet İlhan (Dk. 60 Murat erdoğan), Bekir, Nizamettin, Yiğit Gökoğlan, Simpson, Isaac
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

SARI KARTLAR: Nizamettin, Dixon, Klukowski (Manisaspor), Volkan Şen (Trabzonspor)

GOLLER: Dk. 40 Halili Altıntop, Dk. 64 Isaac, Dk. 82 Burak

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ