25 Nisan 2024 Perşembe

Sivas 3 attı 3 aldı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıda çıktığı ilk maçta sahasında Karabükspor’u ağırladı. Yiğidolar, rakibini farklı geçmeyi başardı.

Karşılaşmaya ev sahibi Sivasspor hızlı ve atak bir şekilde giriş yaptı. Üst üste geliştirdiği organize ataklarla Karabükspor’u boğan Sivasspor, 11. dakikada Erman Kılıç’ın gerçekleştirdiği kafa vuruşu ile 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarı boyunca üstün olan taraf olmayı başaran Sivasspor, yine Erman Kılıç ile 30. dakikada gole çok yaklaştı ancak oyuncunun vuruşu az farkla dışarı gitti. 45. dakikada bu kez Kadir Sivasspor adına kaleyi yokladı ancak sonuç çıkmadı. Yine 45. dakikada bu pozisyonun ardından Kadir, bu kez fileleri bulmayı başardı ve durum 2-0 oldu. Maçın ilk yarısı 2-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarı boyunca neredeyse oyunda hiç olmayan Karabükspor, ikinci yarıda da oyunun iplerini ev sahibi Sivasspor’a verdi. 50. dakikada Karabükspor adına Sinan Kaloğlu kaleyi yokladı ancak top barajdan döndü. 60. dakikada bu kez Cernat gole yaklaştı ancak sonuç çıkmadı. Bu anlardan sonra ev sahibi Sivasspor maçı koparan golü bulmayı başardı. 75. dakikada penaltı kazanan Sivasspor, Enaramo ile skoru 3-0 yaptı ve tamamen rahatladı. Kalan dakikalarda Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncu değişiklikleri ile oyuna müdahale etmeye çalışsa da faydalı olamadı ve Sivasspor, maçı 3-0 kazanan taraf olmayı başardı.

Sivasspor bu sonucun ardından puanını 27’e yükseltirken, Karabükspor 12 puanda kaldı.

Sivasspor: 3 – Kardemir Karabükspor: 0 

Stat: 4 Eylül 
Hakemler: Aytekin Durmaz, Kemal Yılmaz, Mustafa İspiroğlu  

Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil, Murat Akça, Ziya  (Dk. 86 Kağan), Mehmet Nas  (Dk. 65 Kıvanç ), Kadir, Cerny, Erman, Grosicki  (Dk. 82 Pedriel -), Eneramo  

Kardemir Karabükspor: Tomiç, Erdem, Hamza, Muhammet, Seric, Birol, Ragued  (Dk. 58 Erkan ), Ali Kuçik – (Dk. 21 Sinan Kaloğlu ), Bilal, Cernat, İlhan  (Dk. 85 İsmail -) 

Goller: Dk. 11 Erman, Dk. 45+1 Kadir, Dk. 75 Eneramo (Penaltıdan) (Sivasspor) 
Sarı kartlar: Dk. 32 Murat Akça (Sivasspor), Dk. 23 Birol, Dk. 74 Tomiç, Dk. 80 Erkan (Kardemir Karabükspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ