25 Nisan 2024 Perşembe

Galatasaray Shaqiri’yi aldı mı?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın yurt dışında olmasının nedeni ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Ünal Aysal, Xherdan Shaqiri transferindenşike soruşturmasına kadar birçok önemli soruya cevap verdi.

“Shaqiri Galatasaray formasını giyecek mi?” sorusunu, Ünal Aysal, “Bu transfer ile bizzat ben ilgileniyorum. ‘Sona yaklaştım’ diyebilirim. Shaqiri ile ilgili her konuda anlaştık, sadece Basel kulübü ile bonservis bedelini çözmeye çalışıyorum. Bu transfer inşallah bitecek…” cevabıyla taraftarına müjdeyi verdi.

‘TEK SORUML U BENİM’ 

Yönetiminde çatlak sesler çıkmadığını savunan Ünal Aysal, “Galatasaray ne zaman iyiye gitse, ortaya değişik şeyler atılıyor. Her yönetim içinde fikir ayrılıkları olabilir. Bunlar çözülmeyecek konular değil. Ali Dürüst ile Sedat Doğan’ın yaşadığı sorun bana da geldi. Büyütülecek bir şey yok. Çözüm olarak iletişimi kendime bağladım, bu konuda tek sorumlu benim” ifadesini kullandı. “Şike olaylarındaki görüşüm hiç değişmedi” diyen Aysal, “Galatasaray’a zarar verecek her karara karşıyım. Bizim başka kulüplerle sorunumuz yok” açıklamasını yapmakla yetindi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ