19 Nisan 2024 Cuma

Belediye zorla kazandı

Teknik Direktör Abullah Avcı’nın takımdan ayrılmasından sonra düşüş yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Manisaspor ile karşı karşıya geldi.

Olimpiyat Stadı’nda yapılan 21. hafta mücadelesinen İBB, Manisaspor’u 3-2 mağlup etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi maça fırtına gibi başladı. İlk dakikalarda peşpeşe gelen pozisyonların ardından 12. dakikada Efe’nin golü geldi. Manisa daha yediği golü şokunu atlamadan 16. dakikada Hüseyin’in kendi kalesine attığı go farkı ikiye çıkardı. 19. dakikada Doka şık bir golle skoru 3-0’a getirdi. İBB gollerin ardından hızını kesti ve oyunu rahat bir tempoda götürdü. 32. dakikada bir anlık konsantrasyon kaybı konuk ekibi umutlandırdı. Isaac kendi yarattığı pozisyonda Rızvan ile girdiği mücadelede yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını işaret etti. Topun başına gelen Murat Erdoğan sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ve ilk yarı 3-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda rüzgarın yönü değişti. 56. dakikada Rızvan Şahin ikinci sarı kartını gördü ve oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra sayısal avantajını kullanan Manisaspor, 73. dakikada Ahmet İlhan’ın attığı golle farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve İBB mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Böylece 8 hafta aradan sonra kazanan İBB 27 puana yükseldi. Manisaspor ise 25 puanda kaldı.

İBB-MANİSASPOR: 3-2
STAT: Olimpiyat
HAKEM: Suat Arslanboğa

İBB: Oğuzhan, Rızvan, Metin Depe, Marcus Vinicius, Ekrem, Tom Silva(Dk. 55 Visca), Efe, Holmen, Mahmut, Doka(Dk. 79 Zeki), Webo(Dk. 87 Metin Akan)
TEKNİK DİREKTÖR: Arif Erdem

MANİSASPOR: İlker, Ömer, Akaminko, Hüseyin Tok, Klukowski, Yiğit, Nizamettin(Dk. 82 Bülent), Murat Erdoğan, Bekir Yılmaz(Dk. 19 Ahmet), Murat Gürbüzerol(Dk. 72 Kahe), Isaac,
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

GOLLER: DK. 11 Efe, Dk. 16 Hüseyin (K.K), Dk. 19 Doka, Dk. 33 Murat Erdoğan (Pen), Dk. 73 Ahmet
SARI KARTLAR: Dk. 12 Hüseyin, Dk. 18 Efe, Dk. 32 Rızvan
KIRMIZI KART: Dk. 56 Rızvan

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER