28 Mart 2024 Perşembe

Buca deplasmanda kazandı

Bank Asya 1. Lig‘in 5. sırasında bulunan Kayseri Erciyesspor, Bucasspor karşısında aldığı skorla taraftarını üzdü.

Maça hızlı ve istekli başlayan ev sahibi ekip, 12. dakikada Emrah Bozkurt’un kaydettiği golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra daha da istekli oynayan ev sahibi ekip, rakip kalede bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarıda etkisiz bir görüntü sergileyen konuk ekip ise, duran toplarla ve kontra ataklarla rakip kalede etkili olmak istedi, fakat başarılı olamadı. İlk yarıda skoru korumayı başaran Kayseri Erciyesspor, soyunma odasına 1-0 önde giden taraf olmayı başardı.

İkinci yarıda oyuna Fahri Akyol’u dahil eden Bucasspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, takımına ikinci yarıda daha atak bir futbol oynatma niyetindeydi. 63. dakikada Mehmet İncebacak ile skora dengeyi getiren İzmir temsilcisi, 67. dakikada Zafer Çevik’in golüyle öne geçmeyi başardı. 4 dakika içinde bulduğu 2 golle ev sahibi ekibi demorolize eden Bucasspor, ilerleyen dakikalarda oyunun mutlak hakimi olmayı başardı. Maçın son dakikalarında gelişen Bucasspor atağında, Emre Güral takımının 3. golünü attı ve maçın da skorunu belirlemiş oldu.

Bu maçın ardından Bucasspor, puanını 26’ya çıkartmayı başardı. Erciyesspor ise, haftayı 27 puanda kapattı.

Kayseri Erciyesspor: 1 – Bucaspor: 3 

Stat: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has 
Hakemler: Özgüç Türkalp, Serkan Çimen, Ayhan Akgöz  

Kayseri Erciyesspor: Ferhat, Fatih, Cemil, Serkan Atak  (Dk. 66 Mehmet Ayaz), Emrah, Hakan, Kemal, Metin  (Dk. 79 Amit Guluzade ), Hassan Wasswa, Hanni  (Dk. 70 Recep ), Gökhan 

Bucaspor: Ömer, Efe, Aykut, Zafer  (Dk. 90+1 Akın -), Abdülkadir, Emre, Mehmet İncebacak, Alparslan, Erman  (Dk. 58 Fahri ), Serkan Yanık, Mert  (Dk. 38 Berkay ) 

Goller: Dk. 18 Emrah (Kayseri Erciyesspor), Dk. 63 Mehmet İncebacak, Dk. 66 Zafer, Dk. 90 Emre (Bucaspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER