24 Nisan 2024 Çarşamba

Van Persie: ”Ben ona karışamam”

Londra ekibi Arsenal’in Hollandalı yıldız golcüsü Robin Van Persie, hafta sonu oynanan Manchester United maçında yaşananlardan dolayı Arsene Wenger’le sorun yaşamadığını söyledi.

Manchester United maçında maçı 1-1’e getiren golü atan Hollandalı oyuncu, golde asist yapan genç oyuncu Alex Oxlade-Chamberlain‘ın yerine Andrei Arshavin‘in oyuna dahil olmasından rahatsız olduğuna dair haberlerin çıkmasıyla dedikodulara son noktayı koydu. 28 yaşındaki oyuncu, The Sun’a yaptığı açıklamada, ”Yapılan oyuncu değişiklikleriyle ilgili Wenger’e herhangi birşey demedim. Bu onun görevi ve ben ona karışamam” dedi

Arsene Wenger’in genç oyuncuyu yaşadığı hafif sakatlıktan dolayı oyundan aldığını hatırlatan kaptan Van Persie, ”Wenger’in kararlarını yargılayacak konumda değilim. Patron o ve biz o ne derse onu yapmak zorundayız” diyerek sözlerine devam etti.

Wenger’le sorunu olmadığına vurgu yapan tecrübeli oyuncu, ”Menajerle bir sorunum yok. Bunu her ikimizde biliyoruz. Takımdaki arkadaşlarım da biliyor” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ