23 Nisan 2024 Salı

Kayseri’den yalanlama

Bugün medyada yer alan Kayserispor‘un Faslı yıldızı Nordin Amrabat konusundaki iddialara sarı-kırmızılı kulübün genel menajeri Süleyman Hurma açıklık getirdi.

Süleyman Hurma, “Galatasaraylı yöneticilerle Amrabat konusunda el sıkıştınız mı?” sorumuza, “Evet Fatih hocayla ve Galatasaraylı yöneticilerle Sheraton Oteli’nde el sıkıştım. İnsanlar karşılaştıklarında veya Allahaısmarladık dekiklerinde el sıkışırlar. Bizim de Galatasaraylı yöneticilerle dün Ankara’da böyle bir el sıkışmışlığımız oldu” cevabını verdi.

Hurma, bu konunun tekrar tekrar gündeme gelmesine bir anlam veremediğini belirterek, “Fatih hocayla ve Galatasaraylı yönetici arkadaşlarımızla sohbet ettik. Aramızda kırgınlıklar olmuştu. Bu kırgınlıklarımızı ve neden kaynaklandığını birbirimize söyledik. Bazı yanlış anlaşılmaların olduğu ortaya çıktı, bunları giderdik. Aramızda bir problem yok. Elbette bu görüşmede Amrabat konusu geçti. Ama artık onlarda bu oyuncuyu ne şartta olursa olsun şu an için satılık olmadığını biliyorlar.

Biz aramızda konuyu kapattık. Bizler duygularıyla değil mantıklarıyla hareket etmesi gereken kişileriz. Biz Amrabat’ı kesinlikle satmayacağımızı açıkladık ve o noktadayız. Bunun parayla pulla ilgisi yok. Teklif edilen rakam sorun olsaydı, ‘bu rakamlara olmaz’ diyerek ona bir fiyat biçer onu söylerdik. Elbette satılmayacak oyuncu yoktur. Bir gün gelir satılır mutlaka. Ama şu anda satış zamanı değil” açıklamasını yaptı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ