26 Nisan 2024 Cuma

Forma satışları tavan yaptı

GSStore Pazarlama Genel Müdürü Nurettin Kantarelli, takımın başarılı performansı ve iç düzenlerinde daha düzgün mal akışı sağlamaları nedeniyle geçen yılın nisan ayına göre bu yılın aynı döneminde satışlarda yüzde 250’lik artış yaşandığını, bu artış trendinin mayıs ayında da devam etmesini beklediklerini açıkladı.
 
Kantarelli, ”Bu ay ise, nisanı yüzde 40-50 oranında geçeriz diye tahmin ediyorum. Geçen yılın mayıs ayına göre bu yılın aynı döneminde 3 katını buluruz” diye konuştu. 
Galatasaray taraftarlarının en çok formalara ilgi gösterdiğini ifade eden Kantarelli, hazırladıkları şampiyonluk ürünleri satışlarının da iyi gittiğini bildirdi. Kantarelli, şampiyonluk için 2 farklı tişört ve imzalı forma hazırladıklarını, 7-8 tane ürünün daha peyderpey devreye gireceğini kaydetti. 

Dün gece elde ettikleri şampiyonluğun ardından sabahın ilk saatlerine kadar Aslantepe, Florya ve Çadır mağazalarının açık olduğunu hatırlatan Kantarelli, ”Neredeyse bir maç günü boyutunda satışlar oldu. Bugün onun çok daha üstünde bir hacim olacağı gözüküyor. Şu an itibariyle dünkü satışları geçmiş durumdayız” dedi.

Bu satış performansının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini düşündüklerini dile getiren Kantarelli, 2 bine yakın ürün çeşidinin taraftara sunulduğu Aslantepe’nin en çok satışın yapıldığı GSStore olduğunu söyledi. 

Kantarelli, ”Geçen hafta sonuna göre bu hafta sonu satışlarda %500 lük artış var” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ