29 Mart 2024 Cuma

Derbinin galibi Galatasaray

Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Beşiktaş Milangaz‘ı 75-74 mağlup etmeyi başardı ve seride 1-0 öne geçti.

 

Beşiktaş Milangaz’da Zoran Erceg 23 sayı, 6 ribaundluk performansı mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Beşiktaş’ta Serhat Çetin 13 sayı ile mücadele etti. Galatasaray Medical Park’ın en skorer ismi ise 17 sayı 5 ribaund ile Furkan Aldemir oldu. Furkan’ı 15 sayı ile Andric ve 14 sayı ile Gordon takip etti.

Efsane Oyuncu Paul Dawkins de maçtaydı
Galatasaray’ın 1984-85 ve 1985-86 sezonlarında kazandığı iki lig şampiyonluğunda kadroda yer alan yönetici, antrenör ve bazı oyunculara maç öncesi plaket verildi. Sarı-kırmızılı takımın bu dönemdeki kadrosunda bulunan ABD’li Paul Dawkins, Beşiktaş Milangaz ile oynanan maçta kulübün özel konuğu olarak yer alırken, karşılaşma öncesi düzenlenen törende Dawkins’in yanı sıra o dönemde yöneticilik yapan Faruk Süren, Yalçın Granit, antrenörler Fehmi Sadıkoğlu, Nur Germen ve Remzi Dilli’nin de bulunduğu bazı oyuncular taraftarların karşısına çıktı. Tek tek anons edilerek sahaya gelen eski yönetici, antrenör ve oyunculara kulüp başkanı Ünal Aysal birer plaket verdi. Taraftarlar en büyük ilgiyi ise Paul Dawkins’e gösterdi.

Mahmuti’ye büyük ilgi
Sarı-kırmızılı taraftarlar, antrenörleri Oktay Mahmuti’ye de büyük destek verdiler. Maç öncesi sahaya çıkan Mahmuti’yi alkışlayan taraftarlar, ”Mahmuti, Mahmuti, Şampiyon Yap Bizi, Mahmuti” şeklinde tezahürat yaptılar.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER