13 Nisan 2024 Cumartesi

Düsseldorf Bundesliga’da

Almanyda’da Bundesliga‘da mücadele edecek son takım belirleyecek karşılaşmada F.Düsseldorf ile H.Berlin 2-2 berabere kaldı ve sevinen taraf oldu. Bu arada maç bitmeden sahaya girenler nedeniyle karşılaşma yaklaşık 20 dakika durdu.

Bundeslia yolundaki play out 2. maçında Düsseldorf ile Hertha Berlin karşı karşıya geldi. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Düsseldorf, henüz 1. dakikada Beister ile öne geçti. Hertha Berlin 23. dakikada Ben-Hatira ile skoru eşitledi. Ancak 55. dakikada Ben-Hatira’nın kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Hertha 4 dakika sonra Jovanovic’in golünü kalesinde gördü ve umutları iyice azaldı. Son dakikalarda Rafael’in golü gelse de 2-2’lik sonuç F. Düsseldorf’u Bundesliga’ya taşıdı.
Fortuna Düsseldorf, 15 yıl sonra Bundesliga’ya yükselirken, Hertha 1 yıl aranın ardından Bundesliga 2’ye düştü

Büyük skandal yaşandı
Fortuna Düsseldorf ile Hertha Berlin arasındaki Bundesliga Play-Out maçı büyük bir skandala sahne oldu. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fortuna’nın taraftarı, 2-2 devam eden mücadelenin bittiğinin sanarak 90+5’te sahaya girdi. Binlerce taraftarın sahaya girmesi üzerine karşılaşmanın hakemi Wolfgang Stark soyunma odasına giderken, saha kenarının boşaltılmasının ardından kalan 2 dakika oynandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER