25 Nisan 2024 Perşembe

Ünal Aysal büyük oynuyor

Geçtiğimiz sezon dibe vuran, ancak Ünal Aysal’ın başkanlık koltuğuna oturması ve Fatih Terim’in teknik direktörlük görevine gelmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan Galatasaray, Kadıköy’de şampiyonluk kupasını kaldırarak zirve yaptı.

Bu başarının haklı gururunu yaşayan camia, önceki gece Galatasaraylılar Derneği’nde bir araya geldi. Dernekte bir de konuşma yapan Aysal, “Başkan seçildiğim gece buraya gelip sizlere şampiyonluk sözü vermiştim. Buraya işte bu sözümü tutarak gelmenin gururu içindeyim” dedi. İşte bu sırada Galatasaraylılar Derneği Başkanı Tevfik Bilge, “Bu sefer bizden Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için söz istiyoruz” deyince Başkan’ın ne yanıt vereceği büyük merak konusu oldu.
“Her zaman yarışın içinde”

“Benden çok zor bir söz istiyorsunuz” diyerek sözüne başlayan Başkan, “Sadece şundan emin olun; öyle bir takım kuruyoruz, öyle çalışmalar yapıyoruz ki, sonucu şampiyonluk olmasa bile her zaman bu yarışın içinde yer almayı umuyoruz” dedi. Öncelikle ekonomik dengeyi sağlayıp, bununla birlikte sportif başarıyı sürekli hale getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ünal Aysal, “Daha önce de söyledim. Galatasaray’ı Avrupa’nın en üst düzey 10 kulübünden biri yapmalıyız. Ayrıca bunu kalıcı kılmalıyız. İşte bu hedeflerle birlikte çıtayı yükseltiyoruz” ifadesini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ