29 Mart 2024 Cuma

İşte bu yüzden büyüktür Fatih Terim

Galatasaray’ın bu yıl elde ettiği büyük başarıdan herkes payını alacak.
4 yıl sonra yeniden mutlu sona ulaşan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, adaletli yüzünü bir kez daha gösterdi ve şampiyonluk priminden tesisteki çalışanlar da dahil herkesin yararlanması için bir liste hazırladı. Bu kapsamda ilk olarak Sarı-Kırmızılı futbolcuların hesaplarına sadece Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak toplam 1 milyon dolar yatırıldı. Fenerbahçe maçında görev alan ve kadroya giren oyuncular arasında bu 1 milyon dolar paylaştırılırken, Fatih Terim’in, kulüpteki idari personel ile güvenlik, aşçılar, bahçivan ve temizlik görevlilerini de unutmadığı belirtildi. 

Florya’da eski ruhun oluşmasında birinci derecede etkili olan tesis çalışanlarına ikişer maaş ikramiye verileceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılı teknik adamın şampiyonluk primi için ise ayrıntılı bir liste hazırladığı belirtildi. Buna göre sezon içinde düzenli ve sürekli olarak forma giyenlerin daha fazla alacağı, yine çok az oynayanların da bu primden belli oranda faydalanacakları belirtildi. Şampiyonluk kutlamasında sürekli olarak takımla beraber olan ve seyahat edenleri de podyuma çıkaran ve fotoğraf karesinde olmalarını isteyerek emeğe saygısını gösteren Terim’in, prim konusunda yine aynı hassasiyeti göstereceği kaydedildi.

Diğer taraftan sarı-kırmızılı futbolcular bu sezon hatırı sayılır bir servetin sahibi oldular. 40 maçlık maratonda oyunculara toplam 7 milyon dolar prim verildiği öğrenildi. Şampiyonluk primi ile ilgili olarak ise Fatih Terim’in hazırlayacağı rapora göre yönetimin ödeme yapacağı ve bu rakamın toplam 6 milyon euro olmasının beklendiği bildirildi. Primden malzemeciden masöre, doktordan bahçivana, analistten, temizlik görevlisine kadar herkes yararlanacak.

Şaş ve Davala’ya zam
Büyük bir fedekârlık göstererek Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala ve Hasan Şaş’ın ücretlerinde ise iyileştirmeye gidiliyor. Aylık 20 bin lira kazanan Davala ve Şaş’ın maaşlarının iki katına çıkarılması bekleniyor. Bu ikiliye göre daha fazla kazanan Taffarel’in ücretinde de yine bir iyileştirme yapılacağı öğrenildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER