26 Nisan 2024 Cuma

Ordu İspanyol istiyor

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Kupası maçları, takımın gelecek sezon hedefleri ve teknik direktör Hector Cuper‘in durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Spor Toto Kupası maçlarının takımlar açısından güzel bir organizasyon olduğunu dile getiren Türkmen, şöyle devam etti:

”Bu turnuva, hem oyuncuların erken tatile çıkmalarını engelledi hem de takımda kalacak oyuncuları belirlemek açısından faydalı oldu. Grubumuzdaki 6 maçı kazanarak finale çıktık. Final müsabakasında ise rakibimize yenilerek turnuvayı ikinci bitirdik. Spor Toto Kupası’nda ödüller tatmin edici olsaydı motivasyon anlamında daha farklı olabilirdi. Final hafta sonu olacaktı ama oyuncular 3 gün bile beklemek istemedi. Biz de final maçını Perşembe gününe aldırdık. Prim yok, ödül yok, bir şey yok. Fakat bunlara rağmen ve hafta içi olmasına karşın tribünü dolduran Ordulular vardı. Bu da bizim için önemli. Takımını bu kadar seven, her yerde destekleyen taraftarımızın olması bizi gururlandırıyor.”

”Orduspor’u çok önemli bir takım haline getireceğiz”

Gelecek sezon için hedeflerinin daha başarılı işler ortaya koymak olduğunu vurgulayan Türkmen, 26 yılın ardından çıktıkları Süper Lig’de, şehrin, taraftarın ve yönetimin üzerindeki acemiliği attığını dile getirdi.
Yeni sezon için takıma önemli takviyeler yapacaklarını anlatan Türkmen, şöyle konuştu:
”Orduspor’u çok önemli bir takım haline getireceğiz. Taraftarın gurur duyacağı bir Orduspor oluşturmak istiyoruz. Herkesin gıpta ile baktığı bir taraftarımız var. Bunu daha da çoğaltacağız ve bilinçlendireceğiz. Orduspor’un geleceği aydınlık diye bakıyorum. Önümüzdeki iki yıl içerisindeki hedefimiz, Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil etmek. 5 yıl içerisindeki hedefimiz ise Süper Lig şampiyonluğudur. Ligin kalıcı, ses getiren, sonuç belirleyen ve korkulan bir takımı olmak istiyoruz.”

”Cuper’in bir yere gitme niyeti yok”

Teknik direktör Hector Cuper ile ilgili kendilerine ulaşan bir teklifin olmadığını belirten Türkmen, ”Teknik direktörümüz Hector Cuper’in bir yere gitme niyeti yok. Teknik direktörümüzün hem Avrupa’da hem de Türkiye’de önemli takımlarla isminin anılması bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Hocamızın kalitesini ve bu alandaki duayenliğini tescil ediyor” diye konuştu.

Türkmen, Cuper’in Madrid’e gittiğini bildirerek, ”İspanya’dan transferlerimiz var ve o transferleri gerçekleştireceğiz. 3 Temmuz’da Ordu’da toplanacağız. 6 Temmuz’da da Avusturya’ya gideceğiz” dedi. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ