29 Mart 2024 Cuma

İyi savunmayla kazandık

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi 3. maçında Galatasaray Medical Park‘ı 74-65 yenen Beşiktaş Milangaz‘da başantrenör Ergin Ataman, rakipleri karşısında iyi savunma yaparak kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ataman, maçın başından itibaren iyi savunma yaparak, Galatasaray Medical Park’ı oyun düzeninden çıkardıklarını anlatarak, ”Bu atmosferi en iyi kullanmanın yolu savunmayı çok iyi yapmaktı. Baktığımız zaman maçın tamamında kontrol elimizdeydi. Bugün savunmayla kazandık, bunu söyleyebilirim. Şu anda sadece 2-1 öne geçtik, tabii ki sonraki maçı burada oynayacak olmamız bir avantaj, ama hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde final için bir galibiyet var, onu da salı akşamı almaya çalışacağız” dedi.

Ergin Ataman, Beşiktaşlı taraftarların Sinan Erdem Spor Salonu’nda çok güzel bir atmosfer oluşturduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

”Biz ilk günden beri ‘Beşiktaş’ta basketbolu büyüteceğiz’ dedik. Biz bu seriye Akatlar’a hapsetmedik. Orada daha iyi bir baskı da oluşturabilirdik. Ancak biz buna emindik, bugün taraftar cevap verdi. Biliyorsunuz biletler 3 gün önceden bitti. Salı günün biletleri bitmek üzere. Seyircinin yaratmış olduğu atmosfer tabii ki çok etkili. Galatasaray Medical Park üzerinde çok ciddi bir baskı vardı. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki gibi oynayamadılar. Biz de bunu kullandık. Burada Beşiktaş taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Basketbolda tarihi bir atmosfer yarattılar.”

Beşiktaş Milangaz’ın oyuncusu Serhat Çetin de seride 2-1 öne geçerek, önemli bir avantaj elde ettiklerini ifade ederek, verdikleri destekten dolayı siyah-beyazlı taraftara teşekkür etti.

Serhat Çetin, maçtan önce yaşadığı ailevi bir sorundan dolayı, bugün istediği performansı yansıtamadığını da sözlerine ekledi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER