18 Nisan 2024 Perşembe

Tayfur Havutçu bombaladı

Süper Final öncesi Beşiktaş‘ta Carlos Carvalhal’ın yerine göreve gelen ancak dün istifa ettiğini duyuran Tayfur Havutçu, Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılma nedenini düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

15 yıldır Beşiktaş’a hizmet verdiğini söyleyen Havutçu “Bu süreç boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Dürüst, eğilip bükülmeyen bir kaptan ve teknik adam olarak camiaya layık olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Özgürlüğümün kısıtlandığı 5 aylık dönemde de camiamızın duruşunu ayakta tuttum. Daha sonra görevime yeniden döndüğümde sahada teknik direktörün işine karıştığım şeklindeki söylentilere yine Beşiktaşlılık duruşum nedeniyle cevap dahi vermedim. Yönetim değişimi ve maddi sıkıntılarla neredeyse tek başıma mücadele ettim” dedi.

Beşiktaş’ın yeni yönetiminde aynı duruşu göremediğini de sözlerine ekleyen Havutçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takımın arka arkaya aldığı mağlubiyetler döneminde Fikret Orman’a güvenerek görevi kabul ettim. Ancak bazı yöneticilerimiz 1.5 yıllık sözleşmemin yapıldığı günden itibaren görev başındaki teknik adamı hiçe sayarak yeni teknik adam arayışlarına girdi. Bazı yöneticilerimiz zamanlarını maddi ve manevi destek vermek yerine basına demeç hazırlama ile harcadılar. Ben de Beşiktaşlılık duruşu olmayan yöneticiler ile çalışamayacağımı Başkan Fikret Orman’a ilettim ve görevimden affımı istedim. Orman da isteğimi kabul etti. Bana kulüpte başka bir görev teklif etti ancak ben teknik direktör olmak istediğim için kabul etmedim. Beşiktaş’ta her zaman zor zamanlarda görev aldım ve görevden hiç kaçamadım. Ben her zaman Beşiktaşlılık duruşuna değer verdim. Beşiktaşlı yöneticilerden de aynı duruşu sergilemelerini beklerdim.”  

Havutçu kendisine sürekli destek olan taraftarlara ve futbolcularına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER