25 Nisan 2024 Perşembe

Avrupa’dan men edilmeyiz

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu gündemde bulunanan konulara açıklık getirirken, tahliye edileceğini düşündüğünü söyledi.

Özel bir Tv kanalına verdiği röportaj sırasında geçen sezon oynanan maçların temiz olduğunu belirten Mosturoğlu, “Geçtiğimiz yıl oynanan maçların hepsi ortada. En ufak bir prüz yok hepsi temiz. Trabzonspor hakkını aramaya devam etsin ki zaten bu garipsenecek bir şey değil. Fakat verdikleri tepkiler normal değil. Düşmanlık tohumları atıyorlar farkında değiller. Daha uzun yıllar aynı ligde rekabet etmeye devam edeceğiz. Tadında bıraksınlar.” dedi.

Basında yer alan her haberin doğru olmadığını hatırlatan Fenerbahçe yönetici, “İntihar ettiğimle ilgili haberler çıktı. O aralar zaten keyfim yerindeydi. Haberlerden sonra eşim beni ziyarete geldi ve beni kontrol etti. Sonrasında bir girişimde bulunmadığı anladı. Haber yazarken biraz daha dikkatli olunmalı, ailesi olan insanlarız.” diye konuştu.

Bir dahaki sorgulanmasında delillerin kalmayacağını düşünen Mosturoğlu, “Gayet güzel savunmalarımızı yaptık. Hakkımda olan deliller nedeniyle tutuklulukluğum bulunuyor. Çapraz sorgu sonrası ortada delil falan kalmaz. İçeridekiler de tahliye olur.” ifadelerini kullandı.

Avrupa’dan ben edilmeyeceklerini ifade eden Fenerbahçe yöneticisi, “Öyle bir endişem zaten yok. Şampiyonlar Ligi’ne gidememiz bizi ekonomik yönden zedeleyebilir fakat biz büyük bir kulübüz, onun da altından kalkarız. Bu sene bunu gösterdik. Şampiyonlar Ligi’ne gidemedik gene de dimdik durduk. 2 farklı şampiyonluk mücadelesi verdik.” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ