29 Mart 2024 Cuma

Antalyaspor’da büyük revizyon

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yaptığı basın toplantısında, 2011-2012 sezonunu istedikleri gibi tamamlayamadıklarını belirterek, 26 kişilik kadrodan 14 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Ligi ilk 8 içinde bitirme hedeflerinin olduğunu ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Özdilek, “‘Ligin son 3 haftasında beklenmedik bir sıkıntı yaşadık. Ancak her zaman dik durmaya çalıştık ve  düşme düşüncesini aklıma getirmedim. Ligde kalmayı hak ettiğimizi söyleyebilirim. Ligde kalmak Antalyaspor için istikrar ve gelecek adına önemliydi. İstikrarı korumak adına doğru bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladıklarını belirten başarılı teknik adam, “Ömer, Ali Turan, Jaba, Mehmet Yılmaz, Sedat, Tolga, Ivan Radeljic, Sinan, Ali Zitouni, Erkan, Doğa Kaya, Musa Aydın, Kerem Seras ve Polat ile yollarımız ayrıldı. Tüm oyuncularıma bu sezon gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek sezon için Hakan Arıkan, Lokman, Ergün Teber ve Isaac ile anlaştık ve transferleri gerçekleştirdik.” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER