20 Nisan 2024 Cumartesi

Lamine Diarra, Antalyaspor’da

Antalyaspor, Partizan takımından Lamine Diarra ile 3 yıllık ön protokol imzaladı. Senegal Milli Takımı’nda da forma giyen Diarra’yı renklerine bağlayan Antalyaspor, böylece 6’ıncı transferini gerçekleştirmiş oldu.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, ”Gol yollarında çok başarılı olan Diarra, kendini kanıtlamış bir oyuncu” dedi.

Hasan Akıncıoğlu, Sırbistan’ın Partizan takımında 4 yıldır başarılı performans sergileyen ve santrafor mevkisinde oynanan 28 yaşındaki Senegalli oyuncu Diarra ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

“4 SEZONDA 100 GOL ATTI”
Diarra’yı Türkiye’deki birçok takımının da takip ettiğini belirten Akıncıoğlu, ”Geçtiğimiz yıllarda Türk takımları Diarra’yı transfer etmek için girişimlerde bulunmuştu. Diarra, Partizan’da başarılı 4 sezon geçirdi, toplam 100 gol attı. Gol yollarında çok başarılı olan Diarra, kendini kanıtlamış bir oyuncu” dedi.

Akıncıoğlu, Avrupa ve Afrika ülkelerinde oyuncu transferiyle ilgili çalışmalarının sürdüğünü, bundan sonra da transferlerin devam edeceği kaydetti.

KODJO DA GELDİ
Medical Park Antalyaspor, Kamerunlu forvet Xavier De Souza Kodjo’yu satın alma opsiyonlu olarak 2 yıllığına kiraladı.

Transfer çalışmalarına devam eden Medical Park Antalyaspor, Senagalli forvet Lamine Diarra’nın ardından 18 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Xavier De Souza Kodjo’yu da renklerine bağladı. Kamerun’un Douala takımında forma giyen Kodjo’nun satın alma opsiyonlu olarak 2 yıllığına kiralandığı belirtildi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Kamerun Genç Milli Takımı’nda da forma giyen Kodjo’yu satın alma opsiyonlu olarak kiraladıklarını söyledi.

Forvet hattında Kodjo’dan önemli beklentileri olduğunu vurgulayan Akıncıoğlu, ”Oyuncu izleme komitemiz Kodjo’yu uzun süredir takip ediyordu. Kodjo’dan beklentilerimiz çok yüksek. İyi bir performans sergileyeceğine inanıyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Akıncıoğlu, birkaç oyuncu daha kadrolarına kattıktan sonra transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını kaydetti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ