28 Mart 2024 Perşembe

Sercan Sararer, Fener’e geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon Alman 2. Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Greuther Fürth takımında sergilediği performasla dikkat çeken Sercan Sararer’in transferi için kulübüyle anlaştı.

Annesi İspanyol, babası Türk olan ve her iki ülkenin de pasaportunu taşıyan 22 yaşındaki genç oyuncu, yükselen performansı ile Abdullah Avcı’nın da dikkatini çekerek, A Milli Takım’a kadar yükseldi. Dün gece ilk kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. Genç yıldızın bu performansı karşısında elini çabuk tutan Fenerbahçeli yöneticilerin önce menajeri ve kendisi ile daha sonra da kulübü Fürth ile pazarlık masasına oturdukları ve yaklaşık 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında söz kestikleri belirtildi.

Sercan’ı, Aykut Kocaman’ın da uzun süredir takip ettiği öğrenildi.

Peki kim bu Sercan!

A Milli Takım aday kadrosuna çağırılan Sercan Sararer , 1989 Almanya doğumlu ve forvet oynuyor. İspanyol bir anne ile Türk babanın oğlu. Bu nedenle soyadı Sararer-Osuna diye geçiyor.

Almanya 2. Ligi’nde Furth forması giyen Sercan, 19 Ekim 2008’de 1860 Münih karşısında ilk kez forma şansı buldu. İlk golünü 2008 yılında ve kariyerinin üçüncü maçında Mainz 05’a atan Sercan, sonraki sezon 12 maçta forma giyse de gol atamadı. Genç oyuncu bu sezon Almanya 2. Ligi’nde 8, Almanya Kupası’nda da 4 gol kaydetti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER