20 Nisan 2024 Cumartesi

Hamit işi zora girdi

Galatasaray, Real Madrid’de forma giyen Türk yıldız Hamit Altıntop’un transferini gerçekleştirebilmek için dört koldan taarruza geçmiş durumda.

‘TÜRKİYE ÇOK STRESLİ’

Almanya’dan gelen haber Cimbom açısından hiç de sevindirici değil. İspanyol gazetesi Marca’nın “Hamit, yıllık 3 milyon Euro’ya G.Saray’a imza atacak” iddiasına karşın, Hamit’in menajerinin, Bundesliga ekibi Hamburg ile görüştüğü, anlaşmaya çok yakın olduğu ve A Milli Takım’ın Avusturya kampı sonrası Almanya’ya giderek imza atacağı ileri sürüldü.

Milli yıldızın ise bu konuda “Türkiye‘deki futbol ortamı çok stresli. İniş ve çıkışları keskin. Bu nedenle şu an için Türkiye’de top oynamayı düşünmüyorum” diye konuştuğu iddia edildi. Bu gelişmeler üzerine Sarı-Kırmızılılar’ın Hamit’i yakın markaja aldığı ve ikna etmeye çalıştığı vurgulandı.

Ayhan: Hamit, kariyeri için gelmeli
Futbol hayatına Galatasaray forması altında geçtiğimiz sezon sonu son noktayı koyan Ayhan Akman, Hamit Altıntop ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayhan şunları söyledi: “Hamit’in, Galatasaray için çok büyük bir fırsat olacağını düşünüyorum. Transferi mükemmel bir birliktelik olur. Hamit iyi bir futbolcu. Olursa Hamit için de iyi bir seçenek. Bir kaç sene önce Türkiye’ye gelmek istemiyordu. Şimdi şartlar değişti. Cimbom’a gelirse, kariyeri için daha olumlu olur.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER