19 Nisan 2024 Cuma

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay sesleri

Büyük borçları bulunan Beşiktaş, riske girmek istemiyor.

Kulübü tanıyan hemen adapte olabilecek, yolların ayrılacağı oyuncuları belirleyip kulübe transfer geliri sağlayabilecek teknik adam arayışlarındaki Beşiktaş’ın gündeminde Rıza Çalımbay bulunuyor.

Rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın büyük transfere imza atması beklenirken; Beşiktaş’ın teknik direktörü, maçlarını oynayacağı stadı ve gönderilecek oyuncuları henüz belli değil.

Beşiktaş’ta önümüzdeki hafta teknik direktörün açıklanıp kamp programı ve gidecek-gelecek oyuncuların belirlenmesi bekleniyor. Takımı ve Türk futbolunu en iyi tanıyan isimlerden biri olan Rıza Çalımbay şuan en büyük teknik direktör adayı.

2005 yılında Vicente del Bosque’nin yerine Beşiktaş Teknik Direktörü olan Rıza Çalımbay, 8 aylık görev süresinin ardından Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi ile yollarını ayırmıştı. Çalımbay, bu tarihten sonra Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve son olarak da Sivasspor’da görev yapıyordu.

Yeni sezon öncesi Sivasspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Çalımbay, sözleşmesinde yer alan, “Beşiktaşla anlaşması halinde Sivasspor’a tazminat ödenmeyecektir” maddesini kullanarak, eski takımına tazminat ödettirmeden geri dönecek.

Rıza Çalımbay’ın Sivasspor’dan ayrılması durumunda, Elazığspor ile yollarını ayıran Bülent Uygun’un yeniden Sivasspor’un başına geçeceği tahmin ediliyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER