18 Nisan 2024 Perşembe

Dia, Amrabat takası

Issiar Dia’da istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Kayserispor‘un başarılı oyuncusu Nordin Amrabat‘ı kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon hücum hatttında Dia’dan istediği formu alamayan sarı-lacivertli ekip, Senegalli oyuncuyu Kayserispor’a kiralık olarak gönderip karşılığında bonservis bedeli ödenmek kaydıyla Nordin Amrabat’ı kadrosuna katmak istiyor. Dia’nın ilerleyen süreçlerde satılma ihtimalini göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetiminin, Senegalli oyuncunun bonservisini bu yüzden Kayserispor’a vermek istemediği konuşuluyor.

Valencia yönetimi ile temas halinde olan Fenerbahçe kurmayları, İspanyol temsilcisinin Mehmet Topal hakkındaki kararını bekleyecek. Emre Belözoğlu’nun takımda kalıp, kalmaması ise Mehmet Topal transferinde etkin bir rol oynayacak.

Juventus’tan kiralanan Ziegler için de girişimlerde bulunan Fenerbahçe, Torino yönetimi ile pazarlık için masaya oturacak. Sarı-lacivertli ekip Ziegler konusunda istediğini alamaz ise, Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor yönetimle iletişime geçecek.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER