20 Nisan 2024 Cumartesi

TSYD’den Volkan’a kınama

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), milli futbolcular Volkan Demirel ile Caner Erkin’in, A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya kampında iki gazeteciye yönelik sarf ettiği sözleri kınadı.

TSYD’den, ”Herkes haddini bilecek!” başlığıyla yapılan yazılı açıklamada,  şu ifadelere yer verildi:

”Volkan Demirel, bu ülkenin yetiştirdiği ve kalecilik namına ortaya koyduğu vizyonu ile takdirlerimizi kazanmış bir kalecidir. Bugüne kadar, onun her başarısını alkışlamış, sayfalarımıza ve ekranlarımıza taşıdığımız görüntü ve haberleriyle gurur duymuşuzdur.

Ama Volkan Demirel’in çok iyi bir kaleci olması, ona, hiçbir zaman gazetecilere hakaret etme hakkını veremez. Hele ‘Deftere yazdım, seni evden aldırmazsam ben Volkan Demirel değilim’ deme hakkını hiç veremez.

Buram buram tehdit kokan söylemleri için Volkan Demirel’in Vedat Danacı, Caner Erkin’in de Oğuz Yörük’ten, basın önünde özür dilemesini beklediğimizin altını çizmek isteriz.

Bu arada A Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı’nın, adı geçen oyunculara uyarıda bulunacağı inancımızı korurken, olayların büyümesini önleyen milli takım antrenörlerinden Tayfun Korkut’a teşekkür eder, bundan böyle hiç bir gazeteci arkadaşımızın sahipsiz kalmayacağını kamuoyuna duyururuz.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ