25 Nisan 2024 Perşembe

Sözde değil özde Fenerli

Fenerbahçe‘nin yıldız savunma oyuncusu Gökhan Gönül, kulübüyle olan sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattıktan sonra FB TV’ye konuştu.

Yeni sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadığını belirten milli oyuncu, “Aslında imzayı bir yıl önce kafamda atmıştm. Ancak zor durumda resmiyete dökememiştik. Ben zaten Fenerbahçe’nin çocuğuyum. Sabırlı oldum ve imzayı attık. Geçen seneden bu yana sözleşme yenilemeye hazır olmama rağmen hakkımda birçok asılsız haber çıktı. Gitmek istediğimi iddia ettiler. Bu imza sonrasında bu tarz iddialarda bulunanların çenelerini kapatmış olduk. Umarım futbolu Fenerbahçe’de bırakırım” dedi.

Çok yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Gökhan Gönül, “Biz futbolcular olarak çok yıprandık. Tarfatarımız da en az bizim kadar yoruldu. Her yerde bizi desteklediler ve bizim gibi savaştılar. Onlar için de çok yorucu bir sezon oldu” dedi.

Önümüzdeki sezon da taraftarda destek beklediklerini belirten başarılı oyuncu, “Gelecek sezon da iyi futbol oynayan ve rakibini yenmek için elinden geleni yapan bir Fenerbahçe izleyecekler. Daha rahat maç izleyeceklerini düşünüyorum. Artık bazı şeyleri geride bıraktık. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Şampiyon olacağımıza yüzde yüz inanıyorum” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ