26 Nisan 2024 Cuma

Beşiktaş, Ferrari ile anlaştı

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana tazminat ve UEFA’daki davalarla boğuşan Fikret Orman, CAS’a şikâyette bulunan Ferrari‘yi ikna ederek kulübü büyük zarardan kurtardı. İtalyan futbolcuyla 4 milyon Euro’luk anlaşma sağlandı.

Beşiktaş‘ın, Mustafa Denizli döneminde İtalya’nın Genoa takımından transfer ettiği Mateo Ferrari ile yaşadığı sorun çözüldü.

Beşiktaş’ı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) şikâyet eden ve 7 milyon 700 bin Euro’luk dava açan Cezayir asıllı İtalyan oyuncu, tazminat ve faizlerle birlikte Beşiktaş’tan 13 milyon Euro’luk para talep etmişti. Avukatlarını kulübe göndererek davadan vazgeçmeyeceğini ileten Ferrari, Başkan Fikret Orman’ın şahsi gayretleri ile ikna oldu. Avukatlarla yapılan görüşmede tüm detaylar konuşuldu. Son olarak İtalyan savunmacı 4 milyon Euro’luk alacağının ödenmesi halinde CAS’taki davadan vazgeçeceğini bildirdi. Ferrari, Beşiktaş’la yaptığı sözleşmenin kuvveti ile her türlü pazarlığı yaptı. Ancak karşılıklı görüşmeler sonrasında hak edişlerinin ödenmesi halinde davanın sonuçlanacağını Başkan Fikret Orman’a iletti. 13 milyon Euro’luk tazminat ödemekten kurtulan Kartal, 4 milyon Euro’luk anlaşmayı kabul etti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ