19 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray imza şov yapacak

Başkan Aysal, Fatih Terim ve Albayrak’ın katıldığı toplantıda gündem yine transferdi. Başkan Ünal Aysal müjdeyi verdi: Toplu imza attıracağız!

Transferin suskun takımı G.Saray’da başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak dün gece bir zirve gerçekleştirdi. Başkan Aysal’ın ofisindeki toplantıda Terim’in ısrarla alınmasını istediği Hamit Altıntop’un yıllık 3.5 milyon euro’da diretmesi halinde bu transferin askıya alınması gündeme geldiği ifade edildi.

Pabon, Amrabat, Suarez, Malouda ve Chivu gibi isimlerin ele alındığı toplantıda yerli oyuncular Alper Potuk, Umut Bulut, Sercan Sararer, Ömer Toprak, Gökhan Töre ve Serdar Aziz için öncelik kararı çıktığı öğrenildi.

Anlaşma sağlanan futbolcular ile ön protokol yapılması ve UEFA’nın vereceği kararın beklenmesi de kararlaştırıldı. Başkan Ünal Aysal zirve sonrası, “UEFA’nın kararına göre anlaştığımız futbolcuları topluca açıklama kararı aldık.

Camiamız karamsarlığa kapılmasın. Listemizde sürpiz isimler de var. En geç haziran sonuna kadar anlaşma sağladığım tüm futbolculara toplu imza attırmayı hedefliyoruz” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER