19 Nisan 2024 Cuma

Bu takımda iş var 2-0

Almanya’nın Ingolstadt şehrindeki Audi Sportpark Stadı’nda maça daha iyi başlayan Milli Takım, ilk dakikadan itibaren üstün olan taraftı. Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre ile etkili olan Türkiye, aradığı golü de mücadelenin 30. dakikasında buldu. Mustafa’nın sol kanattan verdiği pasla ceza sahasına giren Caner Erkin, zor durumda vuruşunu yaptı ve Türkiye’yi 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının kalan dakikalarında da iyi oynayan Milliler, zaman zaman ikinci gole yaklaştı ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına Türkiye’nin 1-0’lık üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda ise Ukrayna’nın beraberlik çabaları vardı. Oyuna sonradan dahil olan Shevchenko’nun yarattığı tehlikelerin ardından da Ukrayna, golü bulamadı.

Türkiye: Mert Günok, Hamit Altıntop, Semih Kaya, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Nuri Şahin, Gökhan Töre, Arda Turan, Mehmet Topal, Caner Erkin, Mustafa Pektemek
 
Ukrayna: Andriy Piatov, Oleksandr Kucher, Denys Harmash, Oleksandr Aliyev, Viacheslav Shevchuk, Ruslan Rotan, Artem Milevsky, Kouopliauka Ievgeni, Yaroslav Rakytsky, Bohdan Butko ve Marko Devic

70. dakikada hızlı gelişen atakta Nuri Şahin, defansın arkasına sarkan Tunay’ı harika kaçırdı. Tunay sağ kanattan taşıdığı topu altıpas önündeki Mustafa’ya yerden güzel aktardı. Mustafa’da şık bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER