24 Nisan 2024 Çarşamba

Tunay Torun, Stuttgart’da

Hertha Berlin forması giyen Tunay Torun, bir başka Alman devi Stuttgart‘a transfer oldu.

Stuttgart kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Hertha Berlin’den transfer edilen Tunay Torun ile 2015 yılına kadar sözleşme imzalandığı açıklandı. Stuttgart, milli oyuncumuz için Hertha Berlin’e herhangi bir bonservis bedeli ödemediğini de açıklamasında belirtti.

Tunay Torun’u kadrolarına kattıkları için mutluluk duyduklarını dile getiren Stuttgart Sportif Direktörü Fredi Bobic, “Tunay Torun oldukça başarılı bir oyuncu ve kadromuza kattığımız için oldukça mutluyuz. Bize yarar sağlayacaktır. Tunay milli takımında da forma giyen bir isim. Ofansta etkili olduğunu çok iyi biliyoruz.” diye konuştu.

Transfer döneminde 3 büyüklerle de adı geçen Tunay Torun, “Köklü bir takıma geldiğimi biliyorum. Ligde hedefleri olan bir takıma transfer olmak istedim. Buraya geldiğin için mutluyum. Eski antrenörüm Bruno Labbadia ile tekrar bulaşacağım. Kendisi benim için çok değerli bir isim, bu noktaya gelmemde payı çok yüksek.” dedi.

Milli takımımızın formasını giyen Tunay, futbola St. Pauli alt yapısında başlamıştı. Sonrasında Hamburg’a transfer olan Tunay, oradan Hertha’ya transfer olmuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ