Home Futbol Haberleri Süper Lig Galatasaray, Ozan İpek’i bitirmek üzere

Galatasaray, Ozan İpek’i bitirmek üzere

galatasaray-ozan-pek-i-bitirmek-uzere

Dany’i renklerine bağlayan Galatasaray‘ın Bursaspor‘da forma giyen Ozak İpek‘i de renklerine katmasının an meselesi olduğu öğrenildi. 

Galatasaray transfer çalışmalarında UEFA’dan gelecek kararı beklerken, iç transfer piyasasında ard arda girişimlerde bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde iki kulüp yönetimi bir araya gelip anlaşmaya varırken, kalan bir kaç detay ve son pürüzlerin halledilmesi için çalışmalara başladı. 

Bursaspor kulübü başkanı İbrahim Yazıcı’nın yeniden başkan olmasıyla ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kadroda yeni bir yapılanmaya gidiyor olması bu transferde sıkıntıları ortadan kaldırırken Ozan İpek’in transferinin de bu hafta içinde biteceği öğrenildi. 

Ozan İpek’in de Sarı Kırmızı formayı giymek için sabırsızlandığı, transferin noktalanmasını iple çektiği belirtildi.

Ozan İpek’in menajerinden yalanlama

Ozan İpek’in menajeri Engin Kırkpınar’dan açıklama geldi. Bir televizyon kanalının son dakika gelişmesi olarak verdiği haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kırkpınar, “Televizyonda son dakika olarak yayınlanan ‘Ozan Galatasaray ile anlaştı’ haberlerini biz de hayretle takip ediyoruz. Böyle bir anlaşmadan oyuncunun menajeri olarak bir bilgimiz yoktur. Bizim tarafımızdan da herhangi bir girişim yoktur” dedi.

Galatasaray’dan Ozan İpek transferi hakkında yalanlama geldi

Galatasaray Spor Kulübünden yapılan açıklama;

Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde “Ozan Tamam” başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.

Haberde adı geçen Ozan İpek’le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.

OZAN İPEK KİMDİR?

Tam İsmi : Ozan İpek
Memleketi : Ankara
Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 10.10.1986
Mevkisi : Orta Saha
Kullandığı Ayağı : Sol
Boyu : 1.87

Ozan İpek, 10 Ekim 1986’da Ankara’da dünyaya geldi. Futbola 1999 yılında Antalya DSİ Spor’da başladı. 2004 yılında Batman Petrolspor’a transfer oldu ve burada profesyonel oldu. 2006 yılında Kahramanmaraşspor’a transfer oldu. Kahramanmaraşspor’da 2 sene top koşturduktan sonra 2008 yılında İzmir temsilcilerinden Bucaspor’a tranferi gerçekleşti. Bucaspor’daki yarım sezonluk performansıyla Ertuğrul Sağlam’ın dikkatini çeken Ozan İpek, 2008-2009 sezonu devre arasında Bursaspor’a transfer oldu. Halen Bursaspor’da sol açık mevkiinde görev yapan Ozan İpek, Bursaspor’un altın dönemini yaşadığı 2009-2010 sezonunda, Bursaspor’un en önemli oyuncularından biri olmuştur.

Ozan İpek, ilk kez Honduras ile 3 Mart 2010’da İnönü Stadyumunda yapılan Özel maçta A Milli Takım formasını giydi.

Exit mobile version